Gość jackieboy Napisano Listopad 3, 2014 Hej. Mam 21 lat, 180cm wzrostu, mam fajne życie, bo mam pracę, sporo znajomych, swoje pasje no i cały czas się rozwijam od ponad roku na wielu płaszczyznach. Obecnie swoje życie bym ocenił w tej chwili 8/10, ale brakuje mi czegoś w tym moim życiu. Chciałbym związku. Diametralnie się zmieniłem na przestrzeni ostatnich miesięcy, ponieważ mam lepszą sylwetkę, fryzurę mam super czy jestem bardziej obyty towarzysko. Dziewczynom się podobam, ale nie z każdą mi wychodzi, ponieważ jak nie jest w moim guście to może mi się z nią dobrze rozmawia, ale nie będzie z tego nic, ponieważ od początku każdej znajomości czysto pod związek jedna drugiej osobie musi się podobać. Z kolei jak mi się podoba i ja jej to nie ma tego "czegoś" w rozmowie. Może i jestem wybredny, ale nie chce wchodzić w związek po prostu żeby być. Miałem parę okazji aby być w związku, ale zawsze coś jest nie tak jakbym chciał. Gdzie znaleźć odpowiednią partnerkę dla siebie pod względem fizycznym, jak i rozmowy no i ogólnie co możecie mi poradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach