Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zrezygnowalyscie z wozka?do mam dzieci ktore nie lubia wozka

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Miał jakoś 13/14 miesięcy. Teraz ma 17naście. Wózek mamy nadal, czasem (głównie na zakupy) bierzemy go ze sobą ale syn ie chce siedzieć w nim.

Syn miał 2,5 roku i pękła os pod wózkiem wiec trochę drastycznie i z dnia na dzień. Córka ma 2 lata i jeszcze jeździ jak idziemy gdzieś dalej lub się spieszymy chociaż już niechętnie jezdzi

Gość gość
na spacery takie, żeby syn się zmeczył, to zaczęliśmy chodzić jak miał niespełna rok i za jedną rączkę szedł. Teraz ma 2 lata i 3mies i ostatnio jechał wózkiem (parasolką) w sierpniu w zoo. I tylko na takie ekstremalne wyprawy własnie go używamy. Cała reszta na nóżkach. Ale widuję 4latki podjeżdżające na plac zabaw spacerówkami.

Gość gość
Bo moj syn nie trawi wozka..ma 11,5m masakra..wsadzam go z wielkim placzem.potem troche pojezdzi max godz i wielki placz i tacham go do domu bo jeszcze nie chodzi i srednio sie garnie

Gość gość
i tak masz dobrze, że posiedzi tą godzinę...

Gość gość
oj pamiętam, że nie raz musiałam dopychać kolanem, żeby w szelki wpiąć :/

Gość gość
18 miesięcy

Gość gość
Moj ma 2 lata i uzywam wózka na zakupy zeby nie dzwigac lub jak chce pobuszować po galeriach. A także na dluzsze trasy,co nie oznacza ze ciągle go wożę ale wtedy np idzie za reke,ja druga pcham wózek i jak jest zmeczony albo mi sie spieszy to go wsadzam.

Gość gość
"Bo moj syn nie trawi wozka..ma 11,5m masakra..wsadzam go z wielkim placzem.potem troche pojezdzi max godz i wielki placz i tacham go do domu bo jeszcze nie chodzi i srednio sie garnie " No a ile chciałabyś żeby jeździł?? Godzina to wg mnie bardzo długo. Mój wytrzymuje pół i też się cieszę. Ale przy zapinaniu i tak się pręży i marudzi. Ma niecały rok i już ładnie sam chodzi. Czasem sam pcha wózek ;)

Gość abizi23
moj starszy synek jezdzil tak na spacerki zanim nie zaczal chodzic jak poszedl to mu sie wozek nie podobal ale i tak bralam ze soba bo jak sie zmeczyl to wsadzalam, a mlodszy jeszcze nie wiem poki co nasza mura przez 7 mc smiga jak szalona bo wszedzie chodzimy, i ze starszym po lasach itp.