Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój narzeczony rzucił kotkiem o ścianę...

Polecane posty

Gość gość

To nie prowokacja. Kłóciliśmy się siedząc przy stole, na którym w pewnym momencie wskoczyła nasza kotka (11 tygodni), a on w gniewie złapał ją i rzucił przez prawie cały pokój. Uderzyła w ścianę, pozbierała się i uciekła do drugiego pokoju pod łóżko. Ja się strasznie w********m, wstałam i chciałam go uderzyć w twarz, ale złapał moją rękę i mnie mocno odepchnął. Nie wiem, co mam robić, mieszkam z nim za granicą, nie mam tu nikogo...

Gość gość
psychol. ty bedziesz nastepna

Gość gość
Jak mi kot wskoczy na stół daje mi łomot. Czasem też mam ochotę wyrzucić go przez okno.

Gość gość
psychol :o

Gość gość
Daje mu łomot* A Ty autorko czego oczekujesz od faceta? Że jak kot mu wskoczy na stół, to podsunie mu swój talerz i poczęstuje kotka obiadkiem?

Gość gość
Na szczęście kotce nic się nie stało, tylko się trochę przestraszyła :(

Gość gość
z lekka przegial ale mnie tez koty po stolach nie laza

Gość gość
Po tym jak ktoś traktuje zwierzęta widać jakim jest człowiekiem! Nie marnuj czasu na agresora, możesz być następna. Bierz kota i w nogi!

Gość gość
Facet rzucił kotem, nazywacie go psycholem. Kobieta chciała udżyć faceta (dostałby gdyby się nie obronił) i to jest ok? Kotka nie można bić, ale faceta uderzyć w twarz jak najbardziej tak. Lol.

Gość gość
dla mnie najlepszy jest tekst w stylu "nie mam tu nikogo", czyli moim narzeczonym jest hanibal lecter i on wymyśla już z jakim sosem zjeść moją wątróbkę, no ale nie mam tu nikogo więc spoko, chloroform nie jest taki zły....

Gość gość
odczep sie od niej nie dla kazdego normalnym zachowaniem jest rzucanie kotami o sciane wiec jako partner do rozmowy na ten temat chyba nie jest on dla niej ergo - nie ma nikogo z kim moglaby temat omowic

Gość gość
Nie, chodzi o to, że nie mam tu nikogo, więc nie mam się do kogo nawet tymczasowo wyprowadzić, na hotel mnie nie stać.

Gość gość
skoro piszesz: nie wiem co robic to zacznij od pracy koncepcyjnej :P pomysl mianowicie co chcesz zrobic a potem szukaj sposobu jak to zrobic

Gość gość
Rzucanie zwierzęciem nie jest normalne, nic dziwnego, ze tak zareagowała. Jeśli to taki psychol, ze nie panuje nad sobą, to nie masz na co tracić czasu, uwierz... Wracaj do kraju

Gość gość
Wyolbrzymiacie sprawę. Gorzej zachowała się ona niż on.

Gość gość
Każdy normalny by tak zareagował jak ja. Miałam ochotę go rozszarpać.

Gość gość
Uderzenie partnera w twarz uważasz za normalne? Aha..

Gość gość
Dla mnie facet. Który krzywdzi zwierzęta jest skreślony. W sumie kobieta tez. Taki człowiek gowno jest wart

spiertolony ten Twój facet:O ale koty po stole nie powinny chodzić, choć nie powinno się ich w taki sposób tego uczyć:(:(:( miau. przytul ją a c*****atego "partnera" wypiertol o ścianę.

Gość gość
Partnera? Chama i bydlaka nie partnera i takiemu to z piąchy w pysk bym zasunela !

tacy są partnerzy - agresywne buce. spróbuj go zdradzić to Cię zabije, albo złamać inną regułę związku. zdradzać nie wolno, ale maltretować kotka już tak:(

Gość gość
gość dziś Facet rzucił kotem, nazywacie go psycholem. Kobieta chciała udżyć faceta (dostałby gdyby się nie obronił) i to jest ok? Kotka nie można bić, ale faceta uderzyć w twarz jak najbardziej tak. Lol. V V Tak a co uważasz ze powinna mu przyklasnąć ? Kurwa biedactwo dostał by w twarz , ale kot rzucony o sciane jest ok , suuuppeerr k***a

Gość gość
"Wyolbrzymiacie sprawę. Gorzej zachowała się ona niż on. " a ty się gdzieś leczysz? czy po prostu prymitywny jesteś?

Gość gość
Dzis kotkiem, jutro tobą. Gratuluje wyboru "partnera"

Gość Taki_jeden_964
brokenin ty taka agresywna ? :)