Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiga

zatrzymanie wewnątrzmaciczne

Polecane posty

Gość gośćiga

Błagam pomocy...jestem w 37 tyg c i dowiedzialam się,że moja ciąża jest źle prowadzona. Moj lekarz nie rozpoznał ze jest problem z rozwojem synka, twierdził ze jest mały bo ja jestem drobna . Trafiłam przypadkowo na innego lekarza któremu od samego poczatku waga dziecka sie nie podobala 37tydz-1860 to on powiedział mi ze jest zatrzymanie wew maciczne i ze powinnam min 3 tyg temu wziąc zastrzyki. Poinformowal mnie ze dziecko nie bedzie d konca dojrzałe tj jego skórka, wzrost, waga, i uklad nerwowy, że bedzie bardziej wrażliwe i delikatne no i że bedziemy potrzebowli stalej opieki nefrologa i neurologa dzieciecego do min 6 miesiaca. Czy jest ktoś kto mimo takiej wady urodził dziecko zupelnie zdrowe???

Urodziłam w 35 tygodniu. Córka dostała 10 punktów, oddychala samodzielnie. Owszem była malutka ( położna powiedziała, że nie wygląda jak dziecko tylko jak lalka) ale prócz tego żadnych problemow

Gość gośćiga
a rozwija sie dobrze? widzialaś wcześniej o tym?

Gość gośćiga
moze dzisiaj ktos pomoże

Tak rozwija się dobrze, nigdy nie miała problemów neurologicznych czy nefrologicznych. Wiedziałam, że urodze wwcześniej

Gość gośćiga
a bralas te zastrzyki aby wspomoc rozw. dziecka?

Gość gośćiga
No i czekam do jutra, bedą wywolywac ciąze jak nic sie nie ruszy cc. Powiedzieli, że dalsze trzymanie mnie do terminu nic nie zmieni, a dziecko bedę dokarmiać i badać już na świecie. Potwierdziło się ciąża przestała rosnąć prawidłowo po 22 tyg :(:( tylko czego ten dziadyga tego nie zobaczył. Teraz mam tylko taką nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Trzymajcie kciuki