Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze związki to jedno wielkie udawanie miłości

Polecane posty

Gość tralcia
To juz zalezy co rozumiec pod pojeciem milosc. Bo mowisz o niej tak jakby to bylo Tak jednoznaczne pojecie jak drzewo, stol albo nawet przyjazn.

Gość gość
Kochani te związki udawnej miłośći sa od zawsze Tylko gra interesów dlatego uważam ze powinnismy sporządzać intercyzę wówczas taka co ma złe zamiary na starcie się wycofa Nie raz słysze kochany mój nie kochasz mnie bo chcesz intercyzę Tu już widać ze Ona Ciebie nie kocha tylko weszy interes bo mąż to pewny bankomat az do śmierci

Gość gość
Same głupoty wypisujecie, jestem mężatką od ponad 20lat. Uwielbiam mojego męża i kocham go nad życie! Jaki bankomat, jaki interes? O czym Wy mówicie?

Gość gośćinka
Jeśli się kogoś kocha to nie spisuje się żadnej intercyzy ani jedna ani druga strona. Wtedy dzieli się wszystkim co się ma i tym dobrym i tym złym. Jeśli potrzebujesz papierków zabezpieczeń przed tą drugą osobą to kim ta osoba dla Ciebie jest? Jeśli nie jesteś w stanie tej kobiecie zaufać i nie jesteś pewny co do jej uczuć traktujesz ją od samego początku jako wroga to zastanów się poważnie nad tym związkiem. Bo kiedy jesteś kochany i kochasz to nic się nie liczy, jesteś pewny ze to jest właśnie to. Chcesz tej drugiej osobie nieba uchylić, podzielić się wszystkim co masz i czujesz, że ona otacza Cię taką samą troską. Mi by po prostu zrobiło się przykro jeśli mój mężczyzna podsunąłby mi coś takiego do podpisu. To byłby znak, że mi nie ufa, że uważa mnie za jakaś materialistkę która chce wydrzeć w razie niepowodzenia tyle ile się da, nie mogłabym się wiązać z kimś kto ma o mnie takie mniemanie.

Gość gośćinka
I jeszcze dodam, że kobieta która kombinuje od początku podpisze taką intercyzę, ale będzie knuła jak to obalić, albo jak w inny sposób coś dla siebie zagarnąć, bo ważne, że was złapała. A kobieta która na prawdę kocha się rozczaruje waszym podejściem i uzna że jesteście jednak zbyt różni:) Czyli może jest tak, że ludzie podobnego pokroju się przyciągają, zimne wyrafinowane materialistki, dla takich samych materialistów zabezpieczających się intercyzami :) A prawdziwa miłość jest dla ludzi, którzy umieją być ponad tym wszystkim :)

Gość gość
jeżeli ktoś chociażby teściowa uważa intercyzę za konieczną,to znaczy,że to nie to coś,ktoś ma złe zamiary,ktoś udaje inną osobę niż w rzeczywistości

Gość gość
albo ściemnia rodzina do której ta osoba wchodzi,albo zięć lub synowa,a człowiek na dłuższą metę nie jest w stanie udawać

Gość gość
albo teściowie uważają,że ta osoba nie jest odpowiednia dla ich dziecka ( zasdnie lub nie) albo synowa lub zięć,myślą,że coś ugrają materialnie,zgrywając słodszych niż są w rzeczywistości

Gość gość
więc zamiast intercyz najrozsądniejsze byłoby rozstanie

Gość tralcia
Milosc jest dla ludzi ktorzy sa do niej zdolni.

Gość gość
Pierwszy seks kobiety jest bardzo ważny, bo tylko z tym mężczyzną będzie mogła potem współżyć bez grzechu. Seks z każdym następnym mężczyzną bezie cudzołóstwem. Poczytajcie sobie Pismo Święte takie są Boże zamierzenia. Żaden cudzołożnik nie wejdzie do królestwa Bożego. Seks z kochankiem to chwilowa przyjemność, po której zaprzepaszczamy sobie życie wieczne!

Gość tralcia
A jak ktos sie tym zyciem wiecznym nie przejmuje?

Gość gość
dziś bez kasy nie ma się szans na kobietę w Polsce

Gość gość
kochamy tych ktorzy nam sie podobaja

Gość dojrzała12
Znam najlepszy przypadek udawanej miłosci dla publiki.Agnes to typowa słodka idiotka ktora bez faceta byłaby nikim.Zeruje na nim jak pasozyt.Wrobiła biedaka w dziecko.Szybki slub.Potem jak chciał odejsc to wzieła na litosc.Ma z tego korzysc bo bogaty.Drugiego dziecka nie mogla miec bo bezplodna.Widocznie taka kara za wykorzystanie biedaka.Zaczeła jego straszyc ze cos sobie zrobi.Biedak dał sie nabrac na litosc.Wiedziała co robi bo bogaty najpierw zafundował jej przeszczep pochwy.Potem podał leczeniu in vitro.Urodził sie bekart zrodzony na okrucienstwie.Wbrew Bogu i nie bedacy owocem miłosci.Agnes wymusza miłosc na zasadzie kochaj mnie bo nikt inny mnie nie chce.Zawod dzieki facetowi przez jego plecy i znajomosci.Wyglad beznadziejny typowej lafiryndy.Dla mezczyzny na poczatku znajomosci wyglad ma znaczenie.Nie oszukujmy sie mezczyzni to wzrokowcy lub kochac sie przy właczonym swietle podziwiajac ciało kobiety.Nie lubia tych mocno zakompleksionych bo ile mozna sluchac ich marudzenia.Ciagle taka trzeba dowartosciowywac.Mezczyzni lubia jak inni faceci zazdroszcza im kobiety poniewaz to ich dowartosciowuje.Patrzcie mnie wybrała a mogła miec innego.Faceci nie lubia łatwych kobiet ktore za nimi biegaja i podaja sie na tacy.Takie szybko nudza.Kobieta musi byc troche tajemnicza i czasami lekko niedostepna.Oczywiscie nie musi byc super pieknoscia ale musi miec to cos co przyciaga.Inteligentna piekna kobieta to skarb.Kobieta ktora wymusza milosc sama siebie nie szanuje.Bo jesli mezczyzna na sile z nia jest to wczesniej czy pozniej nie wytrzyma.Na dluzsza mete nie da sie udawac uczuc.Czego tacy rodzice moga nauczyc dziecko? Wymuszania sztucznosci tlumienia emocji.

Gość gość
Od kilku lat kocham kobietę ale ona ma męża.Nie potrafię odnalezć się u boku innej.Jak okłamać własne serce,bo chyba już wszystkiego próbowałem?Przez dłuższy czas wmawiałem też sobie różne rzeczy które i tak miały krótkie działanie.

Gość gość
Bo w dzisiejszych czasach to ludzie sami nie wiedzą czego chcą:-(

Gość ppedofill
Jeden rodzaj dz.wek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj iwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.

Gość gość
jak cos nie pasuje to trzeba sie rozejsc.

Gość xDDxD
(siedzi i wpieprza popcorn)

Gość NANANANA1290
lepiej byc samej, albo zmienic orientacje :d faceci to chuje i tyle :d

Gość gość
Coż..a ja zapraszam na mojego blog. Nie ogarniam już moich własnych uczuć, poproszę o lincz w komentarzach ze jestem złą zoną, złą kobietą, nie wiem..albo o słowo wsparcia, ze to samo przejdzie i niedługo wrócę do rutynowego spokojnego zycia. Zapraszam do lektury zabicmotyle.eu

Gość niko21
To co dziewczyny ???!!! Moze teraz troche dowalimy facetom ? Od dawna im sie to nalezy.( Z gory prosze o wybaczenie za to ze nie ma w moim kompie polskich czcionek) Jestem Facetem i zyje w udanym zwiazku od 14 lat. Mam o wiele lat mlodsza zone i 10 lat coreczke. Przepraszam ze w tym co napisze bede troche nieskromny ,ale sytuacja do tego dojzala.Przed wieloma laty nauczylem sie powstrzymywac wytrysk,bo orgazm mojej zony jest dla mnie najwazniejszy. Ona od poczatku stwierdzila ze nie trawi rowiesnikow ,bo sa wulgarni i naduzywaja alkoholu. Czego moze oczekiwac kobieta po "nawalonym" facecie ? Sekundowego sexu i smierdzacej spermy. Picie "na odwage" to totalna porazka.Facet udaje MACHO i przewaznie mu to nie wychodzi,a ona dla "dobra sprawy"....udaje orgazm. Nie jest to takie latwe, bo cholerny egoizm facetow bieze gore. Nie jest rowniez latwe nauczyc sie powstrzymywac wytrysk. Nie latwo tez nauczyc sie kobiecych wytryskow,ale gwarantuje wam , ze jak przez to przebrniecie,to wasz zwiazek zakwitnie na nowo.

Coś jest w tym udawaniu milosci, a powodem tego jest to że jak my kogoś chcemy, to ten ktoś nie chce nas. Wielu tak ma, dlatego szukamy gdzieś indziej. Niestety słyszałam że jak ktoś się pierwszy raz zakocha, kolejne partnerki to już nie to samo i i tak ma w głowie tą pierwszą. Tak twierdzili faceci, jeśli ktoryś powie że to nie prawda, to będę polemizować. Na razie chyba w to uwierzyłam. :/

Gość gość
nie wszystkie, nie udawane ,ale moze na bierzaco nie ejstem w najmlodszym pokoleniu to nie wiem

tak jest ! głównie oczywiście przez facetów :D Poniewaz najgorsze jest jak mysla oni ze starac nalezy sie tylko na poczatku, a jak juz zdobeda to mysla ze zdobyli na zawsze i nie musza sie juz ani starac ani zdobywac, a kobiety niestety tego potrzebuja :)

Gość gość
po co udawac

Gość gość
mozna sie przyzwyczaic.

Gość gość
lepiej sie nie wiazac bez milosci.