Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zżera mnie ciekawość

jakimi niebieskimi nickami jesteście czyli wasze twarze

Polecane posty

Gość zżera mnie ciekawość

Jakimi niebieskimi nickami jesteście? Przyznajcie się chociaż raz do swoich alter ego. Przecież każdy ma pare nicków... Powiedzcie jakie. Przecież to tylko forum... przyznajcie się!

Gość gość
Moje podejrzenia: wilk to koke Wadera to kotka poes

Gość gość
pare? moje ida w setki... dlaczego nie ma mozliwosci zrobienia sobie zielonych nikow? :classic_cool:

Gość gość
"moje ida w setki..." od zawsze podejrzewalem, ze to forum "obsluguje" max 20 ludzi z 50 nickami kazdy + losowe pomarańcze które dostaly sie tu Googlem czy inna machiną zwabione swobodnie wyrażanymi penisami, pochwami i innymi orgazmami. :D

nie wiem czy uzbierało by się 20? myślę że jest około 15 plus ta cała wsponiana reszta

Gość gość
Ciekawe czy wilk ma inne nicki... i czy to faktycznie koke?

Gość gość
niektórzy maja taki skręt w "projekty". uważaja ze to zabawne, błyskotliwe czy cos.

Gość frida6
bledne myslenie.... wilk to wilk, a koke to koke :) mam jeden niebieski nick.. i kilka czerwonych :D gdy z przyczyn obiektywnych ode mnie niezaleznych musze pisac przez szwecje, szczegolnie przywiazana jestem do fridyzzaplota ;)

Gość gość
przez szwecję? :O gdzie ty stacjonujesz, na svalbardzie? :D

Gość S_T
To cóż, że ze Szwecji? :)

Gość gość
Ale jezeli w8lk i koke tto ta sama osoba to nie zgadza się teoria ze wilk to wilk a k9ke to koke. Wtedy wilk to koke a k9ke to wilk :classic_cool:

jak to gdzie stacjonuje... "za plotem" jak mi IP zablokuja z blizej nieznanych powodow :D

tak oczywiscie... z tym, ze to dwie rozne osoby. zupelnie jak ja i ojciec dyr... chociaz niektorzy twierdza inaczej :D

Gość Lara C
Wszystkie gaduły komentują czasem :-D

Wiem ze moze to sie wam widac dziwne ale Ja mam tylko jednego nicka od poczatku i bardzo go lubie Ciekawi mnie tez dlaczego mnie wiazecie z Koke przeciez ja zupelnie inaczej pisze i zajmuje sie zupelnie innymi tematami Koke to fajny facet taki mlody lew co lubi blyszczec i uwodzic mnostow kobiet zeby go podziwialy i pozadaly A znacie moje tematy ja tylko takie nudy o Polsce o wiezi erotycznej jak ja utrzymac w dlugich zwiazkach i o wzajemnym szacunku na ero lojalnosci itp To w czym ja jestem podobny do Koke po za tym ze obaj uwielbiamy sport i nie pozwalamy sie obrazac xxx

no wlasnie... wiec powinnam byc toba :) tymczasem dla niektorych jestem starym i lysawym ojcem dyr ... posiadaczem wiecznie sterczacego k//u/t/a/s/a :D

Gość gość
Wilk... ty tutaj? A moge ci się tu cos zapytać o tej więzi erotycznej w długim zwiazku? Jesteś jeszcze?

Jeśli sterczącego,to chyba lepiej być nie może ;-) Widać " niektórych" zazdrość w folię gryzie ;-)

Gość włochate nogi
Kurcze a ja nie mam ani jedego niebieskiego nicka :-o Co to o mnie świadczy? Za to nazwy pomarańczowe zmieniam średnio w każdym topiku po pare razy. Kreatywność w ich wymyślaniu jest imponująca.

w takim razie nie moge jednak byc lara... zawsze promowalam folie spozywcza przezroczysta... doskonala do utrzymania swiezosci towaru zawinietego ;)

Gość gość
Warczypies haha to samo pomyślałam o folii :-D

:-D Lubię stroić pstrąga w folię zanim go rozgrzeję.Taki fetysz.