Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne przeczucia......

Polecane posty

Gość gość

Witam, Nie wiem czy tzw. kobiece forum to dobre miejsce dla faceta do pisania o swych problemach emocjonalnych, mam jednak nadzieję, że mi pomożecie. Ale do rzeczy. Mam za sobą 2 nieprzespane noce (dziś pewnie 3) bo cały czas mam dziwne przeczucia, że moja dziewczyna mnie zdradza/zdradziła. Co gorsza, sam nie wiem skąd takie przypuszczenia. Patrząc chłodnym okiem nie mam żadnych powodów by tak myśleć, ufam jej, wiem że raczej nie byłaby do tego zdolna. Dzisiaj o tym z nią rozmawiałem, zapewniała mnie, że wszystko jest w porządku, że nie mam się czym przejmować. Jednakże podczas rozmowy była dziwnie spięta, zestresowana, uciekała wzrokiem...wieczorem pisała smsy typu "zraniłeś mnie, jak w ogóle możesz tak myśleć" Już sam nie wiem, może rzeczywiście przesadzam, ale nadal nie daje mi to spokoju. Bardzo mi na niej zależy, kocham ją, nie chcę by się to źle zakończyło. Nie wiem może mam coś z głową?? Poradźcie coś, chociażby jak pozbyć się takich myśli....

Gość gość
Moze po prostu obserwuj przez jakis czas. NIe wyciagaj wniosku na podstawie kilku dni, dziewczyna moze miec np napiecie przedmiesiaczkowe. Ale ktoz to wie, co sie dzieje w czyjejs glowie.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Obserwowanie wydaje się być dobrym pomysłem i chyba tak zrobię. Bardziej jednak mi zależy w pierwszej kolejności na pozbyciu się tego dziwnego uczucia...jakieś rady jak to zrobić?