Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IAgula90

Mój facet jest brzydki ?

Polecane posty

Gość IAgula90

Hejka, jakby to zobrazować: Jesteśmy razem od roku i pewnie gdybyśmy dużo nie rozmawiali ze sobą przez Internet, to nigdy nie bylibyśmy razem, ponieważ urzekł mnie jego charakter oraz to, że mamy wspólne zainteresowania. Jest inteligentny mądry i trochę z niego taki outsider (nigdy nie lubił imprez a ja owszem) Na początku nic mi nie przeszkadzało w jego wyglądzie, ale teraz widzę, że przez ten ostatni rok zapuścił się jeszcze bardziej, przytył bardzo dużo. Ogólnie dba o siebie (czystość itd.) ale z tym jedzeniem ma problem i pomimo moich uwag nic sobie z tego nie robi - mówi, że to przez stres tyle je. Ale nawet nie o samą wagę chodzi tylko o całokształt: Jak razem wychodzimy gdzieś to słyszę chichoty innych ludzi (także koleżanek), moi rodzice zupełnie go nie tolerują chociaż jest miły i grzeczny, Odnośnie samych koleżanek to straciłam kontakt ze wszystkimi - zostało mi tylko dwóch kolegów bliskich, z którymi nadal mogę się spotkać na pogaduchy, reszta nagle zniknęła... Także reasumując : jestem szczęśliwa będąc Z NIM, ale moje życie prywatne poza związkowe praktycznie umarło, rodzina nie wyobraża sobie naszej przyszłości, nie mam z kim o tym porozmawiać, nie wiem czy jestem szczęśliwa czy nie ale chyba się w nim zakochałam tak na poważnie, jednak teraz nachodzą mnie wątpliwości czy do siebie pasujemy i myślę, gdzie mogę znaleźć jakieś wartościowe koleżanki... Z góry dziękuję za pomocne wypowiedzi :)

Gość lAgula90
proszę o rade!

Gość gość
p i e r d o l koleżanki jak masz bratnia duszę,one też miały by cie w d***e gdyby poznaly milosc