Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowe życie

Polecane posty

Gość gość

jak zacząć nowe życie? Kiedy już masz wszystko dom,samochód dorosłe dziecko i nagle wszystko traci sens.co wtedy?

Gość gość
według mnie... sprzedać dom, samochód i wszystko, co niepotrzebne i... albo jakaś podróż, o której zawsze marzyłaś, albo totalna zmiana otoczenia, daleko od miejsca, w którym żyjesz. w skrócie - zmień otoczenie, zmień ludzi wokół siebie, zacznij robić coś, co będzie przynosiło Ci satysfakcję i... enjoy! :) powodzenia, będę trzymać kciuki!

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. Teoretycznie wiem co trzeba zrobić,ale w praktyce brak mi odwagi na takie totalne zmiany. Nasz dorobek życia nie jest tak duży,żeby móc np.podróżować.

Gość gość
jeśli nie podróże, to może chociaż wyprowadzka, całkowita zmiana otoczenia - może góry, pomorze czy nasze wspaniałe mazury? :) pomyśl sobie, że jeśli już zdecydujesz się na to, zaczniesz nowy etap w życiu, to jakby zaczynać od nowa :) wszystko od początku poukładać, uporządkować w taki sposób, żeby dobrze Ci się żyło :) najważniejszy pierwszy krok - może rozejrzyj się za jakimś lokum w miejscu, w którym chciałabyś zamieszkać? gwarantuję, że od razu pogrążysz się w marzeniach i wszystko łatwiej pójdzie!

Gość gość
zacznij strzelać sobie z paltza