Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie nie stac mnie na zrobienie zeba

Polecane posty

Gość gość

mam dosc. mam martwego zeba oczywiscie kolorem sie odznacza jest ciemno zolty i mam wrazenie jakby mial za chwile wyleciec co ja mam zrobic? nie stac mnie na korone bo ona kosztuje z 1600 zl jest to zab na przodzie jedynka :-( pomocy :-( znacie jakis inny tanszy sposob na takiego zeba? bo jak wyleci to zaplace 2 razy tyle za sztuczny

Gość gość
jesli jest tutaj ktos kto mial robione z martwym zebe cos innego niz korone albo jest tu jakis dentysta to prosze niech napisze co zrobic z takim zebem juz nie chodzi o kolor ale zabezpieczenie go przed wypadnieciem mozna cos takiego zrobic? moze plomba?

Gość prawictwo pospolite 125
a po co ci nowy ząb ? Najpierw wyrwij starego , bo od starego będą ci sie psuły inne zeby

Gość gość
Ja wlasnie mam do zrobienia dolna 6. Kolezanka miała górną jedynkę, druga dolną 4. Ta pierwsza tez kasy nie miala i tak zwlekała, po roku zab byl tak miekki ze nadawal sie tylko do wyrwania i to samo jej powiedziala stomatolog. Nie wiem co dalej bo mniej wiecej w tym czasie sie poklocilismy i do tej pory nie odzywamy do siebie. :P Druga po kanalowym czekala pol roku i sobie zrobila. Sprzedaj coś i zrób sobie u jakiegos sprawdzonego dentysty bo szkoda zęba. Poza tym inne tez Ci sie moga zaczac psuc