Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie widzieliscie tak piekna kobiete ze az patrzyliscie z zachwytem na nia

Polecane posty

Gość gość

w jakim miescie ,kraju i jak wygladala?? opiszcie ją i czy naprawde najpiekniejsze sa polki?:):)

Gość gość
Anka Grodzka jest super laska. Pa Li Kot

Gość gość
ciezko tak opisac, i tak srednie bedzie wyobrazenie ale widzialam w Gdansku kilka lat temu. Gdybym byla lesbijka to bym ja zaczela podrywac byla przepiekna :D a ogolnie u kobiet podoba mi się typ urody Priscilli Presley. Po tych operacjach zbrzydła ale w mlodosci byla sliczna;

Gość gość
Kiedys w Wawie wysiadalem z pociagu i zobaczylem ja piekna blood wlosy cudowne usta swietna figura i miala to cos w sobie nie tylko ja zwrucilem na nia uwage podszedlem do niej i powiedzialem ze nigdy nie widzialem tak pieknej kobiety zasmiala sie bo na korytarzu bylo sporo ludzi wiecej juz jej nie widzialem

Gość takaSEnieładna
Ja miałam koleżankę na studiach... piękna niesamowicie delikatna twarz, kobiece rysy, mały nosek duże oczy ładne włosy, szczupła. Przepiękna i bez makijażu wyglądała rewelacyjnie a do tego miła niestety za dużo imprezowała troszkę z tym przesadzała. Ehhh co ja bym dała żeby tak wyglądać... marzenie. PS. Jestem hetero ale to nie znaczy że nie potrafię docenić urody innych kobiet. Śmieszy mnie zazdrość i krytykowanie kobiet przez kobiety to żałosne.

Gość gość
JA WIDZIALAM ALE UKRAINKE

Gość gość
RZADKO TAKIE WIDZE ZJAWISKA

Gość gość
Mną się często panowie zachwycają na sexfotce :)

Gość prawictwo pospolite 125
w realu nigdy nie widziałem dziewczyny , która byłaby wyjątkowo ładna W internecie przeciwnie, kilka mógłbym uznać za atrakcyjne

Gość gość
Ja jestem przepiękna.

Gość gość
Właśnie w realu nikt specjalnie nie zwraca na mnie uwagi być może dlatego ze nie ubieram się jakoś specjalnie a jak zwykły szary człowieczek. Fotki które wrzucam odkrywają nieco więcej i dostaje mase wiadomości że jestem bóstwem itp co jest dla mnie śmieszne bo w realu każdy mnie mija jak powietrze.

Gość gość
MAGIA FOTOSZOPA

Gość gość
Fotoszopa nigdy nie używałam. Uważam że faceci widzą tylko moje cycki. W realu jestem pozakrywana i się wstydze tak paradować. Bardziej wole się pokazywać na zdjęciach może żeby się troche dowartościować. Ale denerwują mnie faceci bo przynajmniej wiem że lecą na cycki a nie na wnętrze bo na ulicy jak jestem pozakrywana od stóp do głów to mają mnie gdzieś a na portalu nawet proponują zwiazki itp :D pokazać im kawałek ciała to idioci świrują

Gość gość
no oczywiscie ze tak! no na spoko 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
ja jestem kobieta i tez nie widze nigdy za pieknych kobiet, jedna byla moja kolezanka z liceum ona byla naprawde piekna, kazdy facet sie za nia ogladal, nawet kiedys chcieli ja wziac do reklamy bikini ale jej chlopak sie nie zgodzil, ja akurat piekna nie jestem:)

Gość gość
same piekne na ulicach sa ukrainki