Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on mnie olewa?

Polecane posty

Gość gość

Przeważnie on pisze pierwszy,ale : wcześniej dzwonił,teraz tego nie robi tylko codziennie pisze( no nawet nie codziennie bo ma tez takie dni ,że sie nie odzywa) , poza tym już drugi raz się zdażyło ,że ja napisałam do niego wieczorem raz o 20 , raz o 18 i nie odpisał tego dnia... Ma mnie w d***e? Przeważnie to co prawda on pierwszy sie odzywa ,ale tak to wyglada właśnie jak napisałam... zastanawiam sie czy tego nie zakonczyc :( na spotkaniach jest super czuły itd

Gość gość
a i co dość istotne spotykamy się tak " na poważniej " 2 miesiące tzn wtedy poszliśmy do łóżka i zaczelismy sie zachowywać jak para, znamy sie dlużej ,ale wtedy to były takie" platoniczne" randki

Gość gość
A jesteście ze sobą??

Gość gość
2 miesiące więc krótko, znamy się dłużej

Gość gość
Acha, no wiesz to też zależy w jakim wieku jestescie itd.....

Gość gość
raczej jesteśmy choć nie było tutaj jakieś deklaracji " od dzisiaj ze sobą jesteśmy" tylko od czasu kiedy się przespaliśmy, chodzimy za ręke itd uznałam ,że tak

Gość gość
nie jesteśmy gówniarzami, ja mam 26 lat, on 36

Gość gość
Ano to już coś wyjaśnia, w każdym razie facet jest już wiekiem dość dojrzały, sama powinnaś to wyczuć albo zauważyć, jak cię traktuje, jak się zachowuje przy tobie, czy jest jakaś różnica w jego zachowaniu kiedyś a teraz.

Gość gość
ale mi chodzi o konkretną odpowiedz...

Gość gość
Cięzko stwierdzić, jakbym znała go osobiście to bym ci odpowiedziała, ale tak to można tylko przypuszczać, że raczej zakochany po uszy to on w tobie nie jest.

Gość gość
pisałam jaka jest róznica, wcześniej dzwonił codziennie, teraz rzadko to robi...tylko pisze i tez nie tak czesto, a najgorsze ,że wczoraj w ogole mi nie odpisał, on wczesniej pisał do mnie tego dnia, ale na mojego ostatniego smsa kiedy sie o cos go pytałam w dodatku

Gość gość
no chyba nie jest :( myślę nad tym czy dać sobie z nim spokoj....zalezy mi na nim bardzo ,ale to też jego wybor

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
A rozmawiałaś z nim na ten temat?

Gość gość
Z gościem jest ewidentnie coą nie tak, nie widzisz tego?

Gość gość
z nim? a dlaczego? czy poprostu się mną nie za bardzo interesuje? Nie potrafię sama na to spojrzec obiektywnie...

Gość gość
up

Gość gość
No bo skoro jesteś fajna, atrakcyjną dziewczyną to chyba raczej z nim coś nie tak skoro cie zaczyna olewać.

Gość gość
nie wiem czy jestem, mam przyjaciół z którymi sie potrafię dobrze bawić i niektórzy faceci zwracają na mnie uwagę więc może tak tragicznie ze mną nie jest ,ale ideałem też nie jestem, chciałabym żeby mnie zaakceptował jaką jestem z moimi wadami i zaletami ,a jak mnie olewa się czuje jak g****o

Gość gość
Albo z nim porozmawiaj, albo przeczekaj, ale tutaj nic dobrego chyba nie bedzie, jemu najwidoczniej nie zależy.