Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widoczny tatuaż u kobiety to sygnał że jest łatwa i pusta

Polecane posty

Gość gość

I da się zmacać każdemu na imprezie jak trochę wypije :o

Gość gość
ryzykowne przekonanie, ale mniemam, że z własnego doświadczenia napisane

Gość gość
A jak mam tatuaż na lopatce i widac do tylko latem jak mam koszulkę na ramiączkach to jestem latwa caly czas czy tylko latem a zimą juz cnotliwa? Oświeć mnie autorze ;)

Gość gość
Chyba jak daje kazdemu na dyskotece w kiblu za dobro słowo :D

Gość gość
Mnie się tatuaże na ciele kojarzą z ludźmi przeciętnymi pod względem intelektu i braku wyobraźni.

Gość gość
W jakim ty świecie żyjesz, mamy XXI wiek pajacu i tatuaze już nikogo nie dziwią monolicie jeden!!!!

Gość gość
Jak laska jest nudną przeciętniarą bez klasy to sobie walnie tatuaż i myśli, ze nagle stanie się interesująca dla facetów. Atrakcyjne i inteligentne dziewczyny nie muszą chwytać się tak desperackich rzeczy, żeby ktoś zwrócił na nie uwagę. Więc zgadzam się że to domena pustaków.

Gość gość
i oto przykład z 11:35 ogromnego zasobu słownictwa i ponadprzeciętnego intelektu 💤

Gość gość
"ryzykowne przekonanie, ale mniemam, że z własnego doświadczenia napisane " x Z obserwacji. Ja bym wytatuowanej nie tknął , interesują mnie tylko dziewczyny z klasą i poważne relacje

Gość gość
mnie bardziej chodziło o ten drugi człon zdania: "da się zmacać każdemu na imprezie jak trochę wypije". dała ci?bo na imprezie z alkoholem wszystkie dają się "zamacać" bez wyjątku.

Gość gość
Nie wszystkie dają się zamacać,

Gość gość
generalnie latawice mają tatuaże

Gość gość
w/g ciebie tylko te z "tatuażem" :D wybacz, ale uogólniasz : D tatuaży nie popieram w całej rozciągłości, ale nie lubię też jak ktoś popada w skrajności.

Gość gość
A ja jestem wyksztalcona kobieta,z klasa,mam stalego partnera, ktorego kocham, brzydze sie "klubowymi/dyskotekowymi podrywaczami", a mam kilka tatuazy, dosc widocznych i sporych, czy uwazasz, ze przez to jestem latwa i pusta? hahaha to ty jestes zasciankowy i wychowany w dosc dziwny sposob :)

Gość gość
"A ja jestem wyksztalcona kobieta,z klasa" x bezrobotna kobieta z klasą siedząca na kafe :D kolejna mitomanka

Gość gość
Ja teżmam tatuaż i wcale nie jestem taka jak pisze autor w temacie. mam faceta już od paru lat, dobrą prace, mieszkanie, w czym wam przeszkadza tatuaż?????

Gość gość
Tez mam tatuaze, ani nie jestem pusta ani latwa. Nie jestem tez ani mnie ani wiecej interesujaca, jak ktps zasugerowal. Tylko pustak patrzacy wylacznie na wyglad moze cos takiego wymyslic, nie mierz wszystkich swoja miara.

Gość gość
moze to kwestia doświadczenia ? ja poznałam 3 kobiety z tautażami i wszystkie 3 to prostaczki, o małej inteligencji i puszczalskie :) więc mi się kojarzy kobieta z tautażem źle Co nie oznacza, że każda taka jest :)

Gość gość
Moze, ale to twoje skojarzenie, kazdego oceniac nie mozesz. Z drugiej strony ja tez juz sobie wyrobilam zle zdanie na temat autora za samo bywanie na imprezach z alkoholem ktore koncza sie orgia.

Gość gość
" Z drugiej strony ja tez juz sobie wyrobilam zle zdanie na temat autora za samo bywanie na imprezach z alkoholem ktore koncza sie orgia. " X A gdzie autor cokolwiek takiego napisał? Chyba sama bywasz i sądzisz po sobie... cóż...

Gość gość
No coz, wydaje sie, ze widzial lub bral udzial w wielu takich sytuacjach....albo caly temat to tylki jego chore fantazje.

Gość gość
Zacznijmy od tego, że jakieś 20% kobiet z tatuażami to lesbijki lub bi. Z pozostałych 80% większość to może nie tyle puszczalskie, co statystycznie łatwiejsze od tych bez tatuaży. ;)

Gość gość
Co ma bycie bi do puszczalstwa?

Gość gość
Skad masz te statystyki? Amerykanskie i brytyjskie badania nie wykazaly zadnych roznic, ludzie z tatuazami bywaja jedynie wiekszymi indywidualistami, ale to malenka roznica.

coś w tym jest... moich tatuaży nie widać na pierwszy rzut oka ale siostra zauważyła jeden i jest to problem przy wstąpieniu do zakonu.

w tych czasach masa ludzi ma tatuaże, więc chyba co druga kobieta jest łatwa i pusta :D ale widzę pewien progres na kafeterii - do niedawna WSZYSTKIE kobiety były łatwe i puszczalskie, a teraz okazuje się, że tylko te z tatuażami :D btw, czy faceci z tatuażami też są "łatwi"? :P

Gość gość
Gdyby taki beckham byl latwy to wiele kobiet byloby szczesliwych :P

Gość gość
Up

Gość gość
oczywisat sprawa, normalny czlowiek nie wytatooje sobie kwiatka czy serdusza w widoczynym miejscu, wariaci porobili z siebei grafity:-))u mnie alska z tatoo jest spalona,pustak!!!! NA MAXA

Gość gość
U mnie facet ktory tak mowi bylby spalony.