Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu ona__

Mezczyzni..co sprawia, ze chcecie byc z jedna kobieta po x latach

Polecane posty

Gość po prostu ona__

Witam mężczyzn. Napiszcie, co Was trzyma przy żonie/partnerce. Co Was pociąga w niej po iluś latach związku? Czy nudzi Was? Jakie są Wasze prawdziwe myśli o seksie z nią? Czy jest w Waszych oczach atrakcyjna? Co Wam przeszkadza w jej zachowaniu, co sprawia, że odrzuca Was od niej?

Gość gość
Czy ty myślisz że ożeniłbym się i żył te naście lat z kobietą w której coś mnie odrzuca ? Głupia czy gimnazjalistka?

Gość gość
kobieta brzydnie... zresztą facet ja tez. jestem z moją Żoną i będę bo wzajem siebie nasze osobowośc***ięknieją

Gość po prostu ona__
Głupia jest osoba zazwyczaj, która obraża.

Gość gość
Znaczy się gimnazjalistka :D

Gość gość
Powiem tak 14 lat po slubie 3 dzieci jestem z nia bo nadal ja kocham jest nadal piekna seksowna chociaz mnie wkurza drze sie o p*****ly w lozku jest malo aktywna ale tak jak ja lubi czesto no i potrafi ogolocic mi konto kocham ja poprostu a jeszcze ta jej zazdrosc

Gość po prostu ona__
Związek z czasem zmienia się. Ludzie też. Wkrada się monotonia, ludzie się poznają i pozwalają sobie na więcej. Może w takiej sytuacji coś Was zaczyna wkurzać, przez co nie jesteście 100% szczęśliwi. Tego dotyczyło pytanie o odrzucaniu. A całe pytanie dotyczy tego, czy jesteście szczęśliwi z żoną np po 10 latach małżeństwa lub więcej. Czy czegoś innego oczekiwaliście a czy może jesteście razem z przyzwyczajenia?

Gość po prostu analfabetka jesteś
i potwierdzam . Chyba gimnazjalistka .

Gość po prostu ona__
O takie odpowiedzi mi chodziło: gość dziś Powiem tak 14 lat po slubie 3 dzieci jestem z nia bo nadal ja kocham jest nadal piekna seksowna chociaz mnie wkurza drze sie o p*****ly w lozku jest malo aktywna ale tak jak ja lubi czesto no i potrafi ogolocic mi konto kocham ja poprostu a jeszcze ta jej zazdrosc

Gość gość
Nie wiem czy to mozliwe i czy w ogole mozna cos z tym zrobic no nie wiem juz 222 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4