Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak w sms opisać

Polecane posty

Gość gość

że obiągne mu i wyliże jajka ale takł ładnie poetycko

Gość gość
mam mu napisać misiek wypieszczę ustami twojego penisa i wyliże jajka - tak trochę chamsko

Gość gość
obciągnę ci - nie ! - lepiej tak ładnie no i jeszcze że on ma mi wylizać cipkę

Gość gość bez numeru
to napisz ,że zapraszasz go do lodziarni :D

Gość gość
no i on ma szerokie usta no i ja myślę jakby wycałował wypieścił tymi ustami moją muszelkę no ale jak to napisać

Gość sarkastyczna pomarańczka
"Posłuchaj, to nie bajka: wyliżę ci jajka, i siarczyście obciągnę z połykiem, bo jesteś super zawodnikiem" :classic_cool:

Gość gość
czy na 40 latka lepiej podziała opis poetycki czy taki troszkę wulgarny ?

Gość gość
z******ty wierszyk serio

Gość gość
a ja nie chcę z połykiem tylko z finałem na biust - masz jakiś pomysł?

Gość gość
Poetycko hehehe, o takich rzeczach trzeba pisać wprost i wulgarnie, bo to najlepiej działa na wyobraźnię.

Gość gość
naprawdę facet woli tak wprost a nie pomyśli że jakiś k*******n?

Gość gość
"Posłuchaj, to nie bajka: wyliżę ci jajka, i siarczyście obciągnę z połykiem, bo jesteś super zawodnikiem" x Jakbym przeczytał coś takiego, to efekt byłby bardzo mizerny. Wielu facetów marzy o tym aby laska choć raz go zdominowała, aby robiła co chce i jak chce nie pytając o zgodę, aby choć przez chwilę była wulgarną, ostrą suką... oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu ;) Na nas wierszyki nie działają, no chyba że twój facet to radykalny katolik-romantyk i wieczorami czyta tomiki poezji.

Gość sarkastyczna pomarańczka
Skoro się boisz co on pomyśli, to nie wysyłaj mu sprośnych SMSów i udawaj, że pauki nie widziałaś nawet na jotpegu 😴

Gość gość
no to jak mam mu napisać

Gość gość
Klekam przed toba usta otwieram niech twoj przyjaciel sie tam juz wybiera bede go ssala jezykiem popieszcze a na sam koniec w swe piersi go zmieszcze

Gość gość wiadomo który
Posłuchaj mój kochany wypieścisz dziś moje bimbały A ja ci wylize jajka Jak twoja twoja prywatna dup/od/ajka Kut/asa twojego wypieszcze O ile do buzi go zmieszcze Mój wierszyk na pewno na niego zadziała faceci tak lubią. Taki mu napisz.

Gość gość
Tego typu wierszyki są śmieszne, a nie podniecające... napisz prostymi słowami co chcesz mu zrobić i tyle, napisz to tak jak sama o tym myślisz, tylko nie przeginaj, bo ludzie często mówią czego to by nie chcieli zrobić, a jak przychodzi co do czego, to jedno wielkie rozczarowanie, bo nie pokrywa się z ich słowami.

Gość gość
ostatnia wypowiedz ok - no więc wiesz nie chcę z połykiem wole na cycki to mnie kręci a z połykiem mogę nie dać rady i puścić pawia serio

Gość gość
tak samo z tzw głębokim gardłem-uwielbiam obciągać zadbaną pałkę ale ssać lizać do ust wkładać ale nie na maxa bo mam odruch wymiotny, nawet migdałki jak mi usuwali musieli robić na narkoze bo byłam trudnym pacjentem, nie panikującym tylko mam odruchy wymiotne

napisz mu wprost co chcesz z nim zrobić, a wierszyki zapisz sobie gdzieś, może zrobicie sobie kiedyś jakiś wieczorek poetycki

Gość gość
tak dla ostrożności muszę kupić za piątaka starter żeby nie pisać ze swego numeru. dobra ale jeszcze jedno mi jest obojętne czy przy obciągnę mu klęcząc czy jak on będzie leżał jak preferują faceci na leżąco czy wolą jak laska klęczy ?

no sam nie wiem, osiołkowi w żłobie... może jednak jak klęczy, można poruszać biodrami... abo nie, lepiej leżeć sobie i widzieć jak się nachyla, cholera.... ;)