Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy byliście gnębienie w szkole

Polecane posty

Gość gość
dla mnie to masz swój wlasny swiat . bardziej objawy autyzmu mi do tego pasuja ,ale byc może ze to schizofrenia..

Gość gość
jak by mnie zobaczyli to by mieli satysfakcje ze udało im się zniszczyć moje życie

Gość gość
W gimnazjum też jakieś 2 idiotki się do mnie d*******y, ale reszta brała je przez palce i w miarę humorystycznie, więc nic nie zdziałały. Dużo zależy od otoczenia.... Najgorzej jak ktoś się przyczepi, nastepna osoba to poprze, i tak się inne suki bez dystansu do siebie i szacunku do innych osób zmówia i niszcza. Jedna z doyebujacych się zakonczyla na gimnazjum, mimo, że była mega pyskata i szukala zaczepki, może dlatego zaciazyla wczesniej niż ustawa przewiduje ;) druga koorewstwo ma we krwi i nawet zaczęła się "mścić", gdzieś latać i na mnie gadać, jakby mnie to obchodziło. Obie to proste kobiety. Chamsko trzeba ucinac na poczatku.

Gość gość
*chamstwo

Gość gość
to prawda, chamstwo trzeba ucinac. w gimnazjum (jakies 10 lat temu?) tez ktos probowal sie do mnie przyczepic, malutka bylam, chudziutka, nie wygladalam na swoj wiek, ale odpyskowalam raz i drugi i byl spokoj ;)

Gość gość
a ze strony nauczycieli doznaliscie jakiegos upokorzenia??