Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego grubaski noszą legginsy??

Polecane posty

Gość gość

???

Gość gość
Bo wygodne, bo lubia, bo tak sie im podoba....

Gość gość
legginsy nosi kto chce, niejeden grubas w nich, wygląda lepiej od szkieletora !

>>>legginsy nosi kto chce, niejeden grubas w nich, wygląda lepiej od szkieletora !<<< To jest akurat prawda :). Wczoraj takie leginsy :D, stały w kolejce do kasy i przyznaję, że patrząc na nie, nie myślałem o tekstyliach :D :D :D. Na samych kościach leginsy smętnie zwisają :( :( :(.

Gość gość
bo nie mieszczą grubej d**y w jeansy, a legginsy są bardzo rozciągliwe :(

Gość gość
Misio nie zaśmiecaj mi tematu

Gość gość
Nie wiem ... ale to zależy kogo masz na myśli mówiąc gruba jak dziewczyna ważąca 130kg założy leginsy to naprawdę przesada ... ale jak zaokrąglona z 75 kg ... lub mniej czy więcej trochę to ujdzie .

Gość gość
>>ale jak zaokrąglona z 75 kg i juz zaczynacie wybielać tłuściochy?? wszlkie określenia typu "zaokrąglona", rubensowe kształty, pulchniejsza - zaciemniają tylko obraz. Grubas to grubas i tyle.

Gość gość
gość dziś bo nie mieszczą grubej d**y w jeansy, a legginsy są bardzo rozciągliwe smutas.gif xxx też tak myślę, ciężko jest kupić wygodną odzież dla otyłych. takie panie idą na łatwiznę. ja mam naprawdę hiper grubą przyjaciółkę, ale nie nosi legginsów i chwała jej za to bo chyba wstydziła bym się z nią spotykać wśród ludzi.

Gość gość
grube móżg zatłuszczony to i tępy. w tv im nagadały , że są też piękne i by swe wdzięki okazywały . to i okazują szpecąć ulice naszych pięknych miast

Gość gość
zacznij codziennie jesc golonki i torty utyj kilkadziesiat kilo zaloz najpierw dżinsy, a później legginsy i napisz nam co wolisz ;)

Gość gość
Z braku kasy, z lenistwa. I niestety nie wygląda, to dobrze- dzisiaj widziałam taką panienkę, nadwagi ze 30 kilo i bawełniane legginsy z tyłkiem na wierzchu- równie dobrze mogłaby nago iść- wszystkie mankamenty figury na wierzchu, żeby cały świat mógł zobaczyć ten pofałdowany obwisły i płaski tyłek. Uda nie lepsze.. Zaraz mnie zjedziecie , że się czepiam, więc powiem tylko, że mnie, to nie przeszkadza, tylko dziwi mnie, że kobieta nie woli wyglądać ładnie i ubrać się tak, żeby ukryć mankamenty i wyeksponować zalety.

Gość gość
ja ważę 54kg i pokochałam legginsy, dzisiaj nawet kupiłam kolejne, a bałam się nawet podchodzić do tematu, bo uważałam, że mam jednak wielkie uda, no i jak ja będę wyglądać ? okazuje się jednak, że w normie i jest OK, i macie racje, chudsze dziewczyny - szkieletory właściwie, wyglądają w nich okropnie, nóżki jeszcze bardziej jak patyczki, mi osobiście się nie podoba, bo mam wrażenie, że trzeba będzie zaraz taką łapać, bo się przewróci :) Uważam, że legginsy są idealne dla osób w sam raz - tzn ani grube / ani przesadnie chude, ale wiecie, są gusta i guściki, a jeśli dziewczyna lubi, to niech nosi, tylko niech to będzie dopasowane, z jakimś stylem, smakiem, góra też musi być OK (to głównie apeluję do nieco większych Pań...)

Gość gość
Byłam chudsza czy grubsza nigdy nie lubiłam legginsów, chyba że do sprzątania w domu. Zawsze sie w nich czuje jak w dziecinnych rajtuzkach i mam wrażenie ze mi tyłek smętnie wisi.

Gość gość
gość dziś bo to zależy jeszcze jaki leggins, ja też takich nie lubię, cieńkich i smętnie wiszących :)