Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz nie wierze ze spotkam prawdziwego mezczyzne

Polecane posty

Gość gość

chyba czeka mnie samotnosc do konca zycia

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
Bywa

Gość gość
A pod słowem "prawdziwy" pewnie kryją się tysiące kosmicznych wymagań

Gość Taki_jeden_964
Prawdziwy mężczyzna to taki, który mieszka sam, chce się żenić, zarabia tyle żeby kobieta nie musiała pracować. Ja nie spełniam tych wymagań. :)

Gość gość
Pewnie ma wymagania, ale to nic złego. Też mam, tyle że w pełni ziemskie :P

Gość gość
ja tez nie mam odpowiedniego faceta

Gość gość
Zgaduje, że: przystojny, uczciwy, wierny, z mieszkaniem i samochodem, duży penis, dobra praca, bez nałogów, aktywny fizycznie, miłośnik zwierząt..

Gość gość
taki ktory by mi sie spodobal

Gość gość
przystojny - nie pogardzę, ale tacy normalni też są ok uczciwy - nie, szukamy oszustów :D wierny - owszem z mieszkaniem i samochodem - samochód mam, mieszkanie też duży penis - jeszcze nigdy nie oceniłam faceta pod tym względem dobra praca - jak najbardziej, niech będzie zadowolony ze swojej roboty, a nie narzeka na nią pół dnia po pracy bez nałogów - jak najbardziej aktywny fizycznie - przydałoby się, to i mnie by mobilizowało :) miłośnik zwierząt - tak A mimo to i tak można się nie dogadać z takim człowiekiem :P Albo mu my nie przypasujemy.

Gość gość
zazdroszcze szczesliwym parom i kobietom, ktore takiego znalazly, ktory je kocha, szanuje, jest wierny, opiekunczy i wyrozumialy, bo z tego co widze np w necie to sami roszczeniowi, pretensjonalni, chamy, wulgarni, niewierni, prostaki niemajace szacunku do drugiego czlowieka, eh:( juz wszyscy normalni chyba sa zajeci

Gość gośćHeh
Zazwyczaj omijam takie tematy, bo wiadomo że posypią się w nich obelgi pod adresem mężczyzn.

Gość gość
kiedys mezczyzna byl dzentelmenem i szanowal kobiete, a wspolczesni faceci sa wulgarni, prostaccy, chamscy, cyniczni, aroganccy i kobiety traktuja jak szmate

Gość gość
Tylko że dziś ów dżentelmen i szanujący kobiety jest brany przez was drogie panie za zwykłą pi/zdę która co najwyżej nadaje się do wyjścia na piwo i pogadania, ale już do związku, a tym bardziej łóżka na pewno nie. Prawdziwy mężczyzna, to mit... podobnie jak prawdziwa kobieta.

Gość gość
kiedys mezczyzna byl dzentelmenem i szanowal kobiete x Ta z pewnością, zwłaszcza w czasach w których to kobietą orało się pole, gdy konia zabrakło :P

Gość gość
Prawdziwy facet to taki co wie czego chce, robi co chce, a jego baba zajmuje się domem i dziećmi, a jak baba fika lub za dużo gada, to prawdziwy facet powinien przywołać taką do porządku sznurem od żelazka.

Gość gość
ciezko jest znalezc wlasciwego faceta

Gość gość
Za dużo filmów chyba żeście się naoglądały, takich facetów i takich kobiet jakie widzicie w filmach po prostu nie ma.

Gość gość
A tam lepiej zaakceptować,że takich nie ma a nie łudzić się w nieskończoność :) przyszło nam żyć w takich czasach,że faceci polecą na pierwsza lepszą i potrafią zdradzić swoja wieloletnią partnerkę z byle kim. Mnie się nie chce tracić nerwów na takie rzeczy, poza tym cieszę się jednak,że jestem sama,bo jak patrzę na koleżanki to jednak są bardzo ograniczane przez swoich facetów. Niektórym nawet nie wolno wyjść na zakupy :D

Gość gość
To w końcu szukacie kochających, wiernych, opiekunczych, wyrozumialych czy prawdziwych mężczyzn ?

Gość gość
Niektórym nawet nie wolno wyjść na zakupy xxx a do garow w kuchni wolno ?

Gość gość
No przy garach to oczywiście obowiazkowo :) ale chciały to mają...

Gość gość
A prawdziwy facet to jaki? Jakąś definicję proszę podać, tylko realną, a nie jak zwykle pełną sprzecznych cech.

Gość gość
U mnie to tylko albo dresy osiedlowe albo chłopaczki w rurkach ewentualnie "modni" hipsterzy z brodą po kolana. Dziękuję za takich facetów. Takich zwyczajnych, normalnie wyglądających to już chyba nie ma. Facetom odwaliło i nagle zaczęli ubierać spodnie ciasne w kroku , zapuszczają grzywki , depilują nogi i chodza na solarium...

Gość gość
Skoro tak się ubierają i tak wyglądają, to widocznie popyt na takich jest ;) ale to chyba raczej dotyczy małolatów, a nie dorosłych mężczyzn.

Gość gość
Nie wiem czy takich znowu małolatów. Mam na myśli facetów w moim wieku czyli 21-22 lata.

Gość gość
Facet to się zaczyna od 25 lat mniej więcej, poniżej to dzieciak jeszcze, choć i 50-letnie dzieci się zdarzają czasem :P

Gość gość
Facet zaczyna się po 30tce a kobieta kończy się po 30tce.

Gość zbereznik
Nikt sie nawet nie zalogowal w tym temacie? :) :P