Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak uczuć w związku, dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Znamy się prawie 3 lata jesteśmy teraz ze sobą prawie 3 miesiące. Mój chłopak ma skończone 21 lat ja mam 17. Różnica jest, ale dogadujemy się b. dobrze prócz związku łączy nas prawie 3 letnia przyjaźń. Wszystko pięknie cacy ale mam wrażenie, że ta ''stopa przyjaźni'' jest silniejsza niż nasz związek. Wiem, że związek to też przyjaźń ale jakieś inne uczucia też są potrzebne. Niby się całujemy, przytulamy, chodzimy za rękę (co do seksu to jeszcze nie) ale jeżeli chodzi o powiedzenie ''kocham Cię'' to tego nie ma, dobrego słowa również, mówienia do siebie ''kochanie'', ''kotku'' itp. tym bardziej. Mam czasem wrażenie, że on po prostu taki jest przez to, że sam nie doznał tego uczucia od rodziców, niby miał wszystko i dobre ciuchy, naukę w szkołach prywatnych i jakieś iphon'y i inne pierdoły i po prostu to mu wystarczało jakby myślał, że tak wygląda rodzina. Gdy mu to napisałam to wprost się do tego nie przyznał, omijał temat, pytał się czemu naciskam. Czy to się kiedykolwiek zmieni, czy po prostu mu pasuje takie bycie razem? Dodam, że nie raz naciskałam żeby to mówił, okazywał skruchę, ja oczywiście byłam zła i po prostu mam czasem ochotę to wszystko olać ale nie potrafię tak przestać o to walczyć wiedząc, że on nie doznał tej miłości od rodziców. Zdaję sobie z tego sprawę, że takich problemów jak moje są tysiące ale mam nadzieję, że mi również pomożecie.

Gość gość
a może jest dość zamknięty? wielu facetów ma problemy z wyrażaniem i okazywaniem swoich uczuć. daj mu trochę czasu, może się otworzy i powoli zacznie traktować Cię cieplej :) ale jeśli nic się nie zmieni, to będziesz musiała sama podjąć decyzję, czy odpowiada Ci taka forma związku. powodzenia!

Gość gość Zadająca pytanie
Ogólnie to lubi poznawać nowych ludzi ale nie pije, nie pali, jest porządny. Mi się wydawało, że przez to, że nie dostał od rodziców tych uczuć ale nie wiem...