Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obłęd 2014 czyli dlaczego Polacy to idioci

Polecane posty

Gość gość

Myślałem, że to żart. To jakaś kpina. Majdan po ukraińsku znaczy plac. Ukraińcy na majdan zwoływali Polaków przed ich zabiciem, do tej pory w niektórych wsiach tak się mówi na łączki, gdzie trupy Polaków poniewierają się w bagnach. To tam nazywa się właśnie MAJDAN. Polska całkiem oszalała. Czekam, kiedy powstanie pomnik Bandery i Hitlera. Na Placu Wileńskim na warszawskiej Pradze Północ, w miejscu przygotowanym na powrót Pomnika Polsko-Radzieckiego Braterstwa Broni („4 Śpiących”), ustawiono – ku zaskoczeniu wszystkich – głaz upamiętniający „Ofiary Majdanu i Operacji Antyterrorystycznej na Ukrainie”. Katon Najmłodszy http://katonnajmlodszy.wordpress.com

Gość gość
Taka jest stolyca Polski, na czele z gronkowcem-walcem. Do cna zrakowaciała

Gość gość
Majdan pochodzi z jezyka tureckiego/ tatarskiego/kozackiego. Mnie natomiast spodobalo sie ze glaz upamietnia „Ofiary Majdanu i Operacji Antyterrorystycznej na Ukrainie” Czy to chodzi o palona zywcem policje na majdanie i ofiary w Odessie i Doniecku gdzie podjeto szeroko zakrojona akcje ‚antyterrorystyczna’?

Gość gość
Moja rodzina pochodzi z Lwowa babcia duzo mowiła mi o okucieństwu Ukrajńców i tzw. banderowców, ale mnie cieszy to źe nastąpiło polepszenie stosunków Polsko Ukraińskich.

Gość gość
Idiotami to są nasi POlitycy bo chcą pomagać banderowcom

Gość gość
polacy to nie sa idioci. TO MEGA idioci. Przykladem jest holubienie przez tych kretynow jawenie banderowskiego zespolu Enej , ktory jest jednym z niby czolowych zespolow w Polsce. Teraz ten banderowski zespol jedzie na tour do hameryki ,gdzie bedzie bedzie przygrywal dla idiotow polonijnych. Za kase oczywscie

Gość gość
Tak to mega idioci bo wspierają faszystów z Kijowa i Krzyczą "Slava Ukrainie" , "Hierojam Slava" nic tylko zabrac im Polskie paszporty i zakazać powrotu. Banda idiotów

Gość gość
Idz byc spiskowcem gdzie indziej

Gość gość
idz byc spiskowcem gdzie indziej