Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie oprócz matury powinni zdawać również testy psychologiczne

Polecane posty

Gość gość

Na pewnej stonce rozrywkowej pojawił sie obrazek (zaraz się zdziwicie) poniżający kobiety. Oczywiście większa część użytkowników się oburzyła, ale zawsze znajdą się tacy co to popierają. Oczywiście chłopcy. Ci niedojrzali. W swojej wypowiedzi odniosłam się do jednego komentarza chłopca o obcym nazwisku, który mądrował się ale racji nie miał - ja też się uczę i cos tam w danych dziedzinach wiem - akurat wiedziałam tym razem. Bardzo grzecznie poprawiłam jego błąd. I ten, jak się okazało "Belg"* studiujacy w Polsce, nakrzyczał na mnie (użył masy wykrzykników), że intelektualnie bije mnie pod każdym względem ponieważ skończył PO-LI-TECH-NI-KĘ!!. I, że z tego względu on ma wększe pojęcie o wszystkim. Potem mnie wyzwał od idiotek, znowu podkreślił, że on ma studia i nikt mu do pięt nie dorasta. I w ogóle jak ja moge z TAKIM PANEM zadzierać!! Ubawiłam się nie tylko ja ale ludzie szybko jemu odpowiedzieli i niestety swoje "inteligentne" komentarze usunął. Szkoda. I czasem dochodze do wniosku, że ludzie oprócz matury powinni mieć również jakieś testy psychologiczne, bo niektórym po dostatniu papierka grozi totalne odmóżdżenie. Ja studiuję i robię to bo chce i lubie, a nie po to, żeby być "panią". Szkoła jak szkoła, w Polsce nie jest gwarancja lepszego życia. "Belg" - piszę w ten sposób, bo z ciekawości zerknęłam na profil na FB tego świeżo upieczonego inteligenta. W Belgii się tylko urodził, mama Polka, tata Belg i tata już ma inną rodzinę. Inteligent miał zdjęcie z polskiej szkoły podstawowej, ale oczywiście podkreślił, że on z kraju gdzie ludzie sią lepsi, mądrzęjsi, bogatsi i najlepiej z nimi nie zaczynać. Mnie to bardziej rozśmieszyło niż zabolało. We wcześniejszych komentarzach pisał między innymi, ze w Belgii jest najwięcej prostytutek na świecie. Nie jest to prawdą, ale nawet jeśli by było to rzeczywiście kraj i ludzie przybierają na wartości big_smile

Gość gość
polak z belgijskim rozumem

Gość gość
oczywiście w swoim ojczystym języku napisać nei umiał :D

Gość gość
haha

Gość gość
A gdzie tam, nie chciałoby mi się tego sprawdzać.