Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcieludzie

Niedostępny facet po 30tce to możliwe?

Polecane posty

Gość pomóżcieludzie

Żeby w takim wieku bawić się w takie gierki? Słyszę, że jest bardzo wygadany i towarzyski przy kolegach zagaduje, ale gdy jesteśmy sami siedzi cicho jak mysz pod miotłą. Jego kolega powiedział mi że może się wstydzi ale czy to możliwe żeby w takim wieku się wstydzić ja bym bardziej obstawiała brak zainteresowania lub zgrywanie niedostępnego. No bo po co zagaduje w ogóle do mnie skoro go nie interesuje, ale robi tak tylko przy kolegach. Nie jest gejem na bank.

Gość gość
pozer zawsze musi wyjsc dobrze w towarzystwie :)

Gość pomóżcieludzie
Pozer tzn? Czyli co udaje towarzyskiego? Kolega który z nim gra czasem w piłkę mówi że jest taki wygadany, ze mają go już dość. A ja do niego (do tego kolegi) mówię słuchaj jak ktoś jest wygadany to wszędzie taki jest a on do mnie może się wstydzi. No ale takie trochę głupie to dla mnie.

Gość pomóżcieludzie
gość dziś rozwiń temat bo jesteś jedynym który w ten sposób mi odpowiedział. Nigdy nie spotykałam na swojej drodze pozerów tak mi się wydaje i na prawdę nie wiem co to znaczy.

Gość gość
alez spotkalas nie ma co rozwijac

Gość pomóżcieludzie
gość może i spotkałam ale szybko utraciłam kontakt z taka osobą chodzi mi tutaj o to w czym on jest pozerem? - że jest towarzyski - że przy kolegach próbuje udawać jaki nie jest kozak i jakiej nie ma bajery a w rzeczywistości jest nieśmiały i zakompleksiony Prosze pomóż mi to zrozumieć nie chcę przegapic okazji poznania go bliżej lubw druga stronę zakochac się w momencie gdy on tak na prawdę moze mnie mieć w d***e.

Gość pomóżcieludzie
Czy moze pozer bo podoba mu sie kobieta a udaje, że nie jest nią zainteresowany