Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka bez BIK

Polecane posty

Gość gość
Szukasz kredytu? Chcesz dostać wysoką kwotę w najlepszej ofercie? Najlepszym rozwiązaniem jest polecampozyczke.pl. Porównanie ofert oraz odpowiedzi na najpopularniejsze pytania kredytobiorców, a wszystko w jednym miejscu. Przed decyzją warto zajrzeć!

Gość errik
Można zgłosić się do prywatnych pożyczkodawców to żaden problem przecież wielu udziela pożyczek przez portal http://szybkigrosz.pl

Gość nareeew
Osobiście to dobrze mi się wyszukuje oferty tego typu przez witrynę www.pozyczkaportal.pl . Na pewno pomocne są tutaj rankingi, które na bieżąco aktualizują i opinie od pożyczkobiorców, którzy piszą – gdzie się opłaca, jaka była obsługa itp.

Gość eleelexx
jeśli jestem zadłużony poszukaj na szybkigrosz.pl prywatnego inwestora

Gość bendek_P
No z kredytami teraz niestety cała przeprawa, zwłaszcza, gdy nie mamy wysokich zarobków i stałej umowy, to często nasz wniosek może zostać odrzucony przez bank. Wtedy rzeczywiście rozwiązaniem na zdobycie potrzebnej gotówki może okazać się prywatna pożyczka pod zastaw. Tego typu ofertę można znaleźć np. na www.hipozyczka.pl . Ktoś wie coś więcej o tej firmie?

Gość gość
polecam prywatne pożyczki wystarczy złożyc wniosek na szybkigrosz.pl a można znaleźć prywatnego inwestora i dostać pożyczkę na dogodnych warunkach

Gość jurek_omega
Profesjonalnie w temacie chwilówek działa portal www.mamonat.pl . Trochę minusem jest dla mnie niska kwota jaką oferują nowym klientom na starcie. Można maksymalnie wziąć tylko 5 stów. Ale z drugiej strony, przy każdym następnym pożyczaniu te stawki rosną. Jak się jest już stałym klientem, to można nawet o 2,5 k wnioskować co już jest pokaźną sumką.

Gość Filip_z
Może zerknij sobie tutaj – www.rankometr.pl . Jeśli naprawdę potrzebujesz pożyczki, stronka bardzo pomocna.:) Ja polecałabym Ci zastanowić się nad chwilówką „pierwsza pożyczka gratis” . Jak dla mnie to najkorzystniejsze rozwiązanie bo oddajesz tyle pieniędzy, ile pożyczyłaś. O odsetki nie musisz się martwić.

Gość gość
weź pożyczkę w ekspres kasa, wymagają tylko dowodu osobistego. mają dużo dobrych opinii w internecie, dlatego zdecydowałam się wziąć u nich pożyczkę. wyliczą ci tez od razu kwotę do zwrotu, naprawdę nie ma się czego bać.

Gość grty66
Polecam http://exitpozyczki.pl dla osób potrzebujących szybkich pieniędzy bez potrzeby analizowania stanu dochodów. Każda pożyczka pod zastaw mi weszła, a brałem już cztery. Maksymalny czas oczekiwania miałem trzy tygodnie. Inwestorzy wychodzą ze swoimi warunkami. To poza tym jeden z niewielu pozytywnie ocenianych serwisów związanych z pożyczkami prywatnymi (społecznościowymi). Prowadzi go normalna firma. Niczego nie analizują przed wystawieniem Twojego ogłoszenia. Sam wybierzesz, jak się opiszesz.