Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piersi do oceny!

Polecane posty

Gość gość
A po co ci ta ocena? Przeciez nic w nich nie ma innego. Są ok. Ale przeciez w twoim ciele nie liczą się tylko piersi. Czy jestes podniecająca decyduje twój sposób bycia, całe ciało, twarz... A cycki jak cycki, troche małe ale zgrabne. Są ok.

Gość gość
małe, ale są ok

Gość gość
okropne

Gość gość
cycki jak cycki, nie samymi cyckami człowiek żyje

Gość gość
Mnie jaraja takie cycki. I nie zgodze sie ze cycki jak cycki. Kazde sa inne. Te sa super duza brodawka i mozna cale ustami obejmowac. W ogole lubie szczuple dziewczyny ;)

Uuuuu, syyy :O Katastrofa :O Może gdyby prezentacja nie byłaby tak medyczna coś dało by się wycisnąć. Tak nie oszukujmy się... Nie wiem czy są w ogóle produkowane biustonosze w takich rozmiarach, bo ja patrzę i nie widzę co tu mają nosić.

Gość gość
Nie znasz sie Nowy. Fajne wariaty i super okragle spore sutki ;) pokaz sie w bieliznie ;)

Gość gośćmeskim okiem
sorry ale ta sa jakies marne imitacje piersi to sa wypryski... chyba ze jestes mala dziewczynka to rozumie ale u dorołej kobiety to masakra.

Gość gość
Widziałem lepsze i przydały by im się odrobina słońca lub solarium!!

Gość brukselczyki sprzedawczki
Ona nie zyje :( 🖐️

Gość gość
Brzydkie ale plus ze nie sztuczne 5/10

Nie mogę zrozumieć, po co Wy, kobiety, robicie takie rzeczy. Nie, żebym narzekał ;-) . lubię oglądać zdjęcia, choć to tylko zdjęcia. Ale, jak już ktoś wczeßniej napisał, to tylko cyce. W samych piersiach się nikt nie zakocha. Wszystko zależy od tego, jakim człowiekiem jesteś. Jak się facet w Tobie zakocha, to mu żadna część Twojego ciała przeszkadzać nie będzie. A jezeli przeszkadza, to go puść kantem, bo to znaczy, że Cię szczerze nie kocha. Ale jak lubisz, to wrzuć nam facetom jeszxcze pupę. Tez skomentujemy hehehe... Pozdrawiam.

Gość gość
Jak dwa pępuszki

Gość gość
Makabra

Kobiety robią różne dziwne rzeczy. Masz piesi do oceny, to oceniaj a nie budujesz tu jakąś filozofię, scribo ergo sum.

Gość gość
to sa pinezki a nie piersi chyba ze to małolata nieładne na pewno nie sa atrynutem seksualnosci tej kobiety.

Gość gość
A czemu w ogóle zakładacie, że gość, który założył temat, jest kobietą? :P

Gość gość
Właśnie się tak zastanawiałam, czy mój mąż mi kawału nie zrobił i nie wstawił mojego zdjęcia. Ale brodawki się nie zgadzają;P

Gość gość
Właśnie cos mi sie wydaje ze to jakos facet wystawil tu cycki swojej laski :-o Bo żadnego komentarza od autora nie ma. Więc wniosek prosty.

Gość gość
Wspaniałe są co od nich chcesz?Jak masz faceta to masowanie ujędrnia i powiększa piersi.Nam podczas badania u ginekologa gdy badał pochwe mówił do meża ,bo zawsze mąż jest przy Każdym badaniu nawet na fotelu wspierał porody,zalecil masowanie po okresie persi.Jest to skuteczne lecz po dłuższym czasie.

Gość gość
Czerwone diody do kastracji