Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

początkująca

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie do kobiet co robicie podczas gry wstepnej. Tak żeby wasz facet był zadowolony. Nie mówię tylko o lodziku coś więcej. Pieszczoty. Gdzie i jak calujecie swoich ukochanych. Jak ich kusiscie na sex. Proszę o pomoc.

Gość gość
Jestes kobieta i nie wiesz jak skusić faceta na sex?

przede wszystkim, zmienic nastawienie... to nie facetowi ma byc dobrze ale mnie... bo gdy mnie jest dobrze to wtedy facet bedzie z tego czerpal korzysci.... ;)

Gość gość
Nie wiem co do tej poryć robiłam źle ale on mi powiedział, ze jestem samolubem w łóżku. Chcę, żeby on też czuł przyjemność podczas gry wstępnej jak go pytam co mam robić to mówi,że bym się zaangazowala. Autorka.

Gość gość
Moja przedmowczyni wie o co chodzi:)a tak poza tym wiesz ze my faceci jestesmy wzrokowcami :)wiecej nie powiem

Gość gość
No to moze faktycznie autorko cos jest na rzeczy..moze powiedz cos wiecej jak to wygląda w lozku bo trudny pisac o czymś nie znając faktow

Gość gość
Jedyną rzecza której nie robię to lodzik. Jak się go pytałam, czy to chodzi o to, to on zaprzeczyl. U nas w łóżku to wygląda tak: zaczynamy się całować, pieścić. Nie jestem kloda. Co prawda nie jestem na górze zbyt czesto dopiero tylko przed dojsciem. Cały czas on mówił, ze tu rządzi. A teraz że się nieangazuje. Kiedy probuje z nim rozmawiać o jego potrzebach to on mi odpowiada, ze to nie jest sexowne, ze on mi nie powie co mam robić. Autora.

w takim razie, szkoda energii na faceta.... skoro on nie chce z toba rozmawiac to jak on sobie to wyobraza? ze zobaczysz w szklanej kuli lub dostaniesz snow proroczych?

Gość gość
Kurcze to faktycznie dziwne skoro nie chodzi tu o loda...albo moze klamie i o to chodzi..albo jak mowisz ze on tu rządzi moze chce tego poczuć i chce dominować.probowalas byc jego na rozkazy?albo moze jakiegoś stroju oczekuje..moze chce zebys cos zalozyla

Gość gość
Na początek dobrze jest okazać rezonans.

Gość gość
Próbowałam z niego wyciągnąć coś żeby mnie naprowadzil to on mówi, 'więcej inicjatywy '. Twierdzi, że to powinno mi wystarczyć. Jest moim pierwszym partnerem, nie chce też go stracic. On też chce być ze mną. Jesteśmy już prawie rok czasu. Napoczatku było wszystko ok. Nawet on twierdzi, ze wcześniej było lepiej. Ale nie robię nic mniej. Cały czas poznaje moje i jego ciało. Mam czasami jakiś hamulec, np jak w przyadku loda.

Gość gość
No to nie mam pojecia..a co przedtem robilas???kurde dziwnie tak na forum mowic napisalbym cos wiecej ale nie.ma jak

Gość gość
Ja?W sumie rok temu przestałem urzywać, to teraz nie wiem jak to liczyć.

Gość gość
Rób to na co masz ochotę, wszelkie wymuszone pieszczoty wcale nie sprawiają frajdy. A twój facet powinien to zrozumieć, ewentualnie naprowadzić cię na coś, bo mówiąc "wykaż więcej inicjatywy" niestety nie pomaga. Na 99% chce abyś mu zrobiła loda, małolaty za tym przepadają.

Gość gość
Nie jesteśmy malolatami. Ja mam 23 on 24. Jestem jego pierwszą dziewczyną, która nie robi loda. Ja też wiem, ze on tego pragnie. Spróbuję z nim jeszcze o tym porozmawiać.

Gość gość
Zrobisz jak będziesz gotowa, mojej dziewczynie zajęło to pół roku zanim pierwszy raz się odważyła ;) i szczerze mówiąc jakoś nieszczególnie sprawia mi to przyjemność i nie wiem co inni w tym widzą, choć dziewczyna bardzo się stara... wolę sam ją lizać ;)