Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżoanitka

Purify slim teekanne gdzie znajdę?

Polecane posty

Gość Dżoanitka

Hej, tak sobie myślę i się zastanawiam, czy tak może przez zupełny przypadek ktoś z was kojarzy herbatkę purify & slim z teekanne? w pracy jedna z dziewczyn się odchudza i dała nam na spróbowanie, ale nie chciała powiedzieć gdzie kupiła. Mi zasmakowała tylko nie wiem gdzie mogę ją znaleźć, więc może któraś z was słyszała o herbacie purify & slim z teekanne i chce się tą wiedzą podzielić?

Gość czarnaDALIA
Nie mam pojecia co to jest za herbatka to owocowka czy zielona?

Gość bitterSWEEET
Jejku teraz idą znowu chłodniejsze miesiące, a mój apetyt ciągle rośnie, normalnie jak tak dalej pójdzie to znowu gwałtownie przytyje.

Gość alex97
herbatka purify & slim to herbatka ziołowa, przy czym z tego co się orientuje to jest chyba nowość od tej firmy, a co dużego apetytu to nie jesteś sama z tym problemem, trzeba zatem ruszyć cztery literki i zacząć ćwiczyć.

Gość ma_jolie
zapisz sie na jakis fitness, albo zumbe. zamiast podjadac wieczorami przerzuc sie na jakies warzywa ;)

Gość dKASIAb
tą herbatkę znajdziesz w każdym większym super markecie jak kaufland, tesco, careuffur itd.

Gość baskaKRK
Niestety cwiczyc trzeba caly rok, bo inaczej szybko mozna przywrocic stare nawyki zywieniowe i moementalnie przytyc, nie wiem czy tej herbaty czyli purify & slim z teekanne nie widzialam w tesco.

Gość LOPERitka
wydaje mi sie, ze herbatke purify & slim z teekanne mozesz znalezc wszedzie. no moze oprocz biedronki czy lidelka. zgadzam sie z toba, ze cwiczyc trzeba caly rok tylko jakos przy minusowej temperaturze to checi do dzialania spadaja.

Gość aqvvarela
dlatego wlasnie lepiej cwiczyc w grupie, albo chodzic ze znajomym na silke. jak sie jednemu nie chce to druga osoba zawsze ciagnie i motywuje.

Gość inMYmind
kurdę trochę szkoda, że nie można schudnąć za pomocą myśli wtedy to świat byłby piękniejszy.

Gość Grazotylla
Taa z cala pewnoscia, ale coz marzenia to marzenia trzebe jednak spiac sie i zaczac cos robic. Pierwszym krokiem na pewno jest zmiana nawykow zywieniowych, zamiast gazowanych napojow wypijesz sobie z rana herbatke purify & slim z teekanne albo kawe zbozowa i juz jest jakas pierwsza zmiana. Do tego ****** dieta, a zbedne kilogramy juz nie beda problemem.

Gość strRrasyn
ty no plan do wyprobowania. widze, ze purify & slim teekanne tez w tym bierz udzial. :>

Gość miętusek91
ale z ciebie odkrywca :D

Gość Judyterka
Ktoś musi dzielnie pełnić ową rolę.

Gość Truskavvkovviec
Od razu się śmiejecie, przecież skoro wątek nosi nazwę purify slim teekanne to od razu trzeba wiedzieć, że akurat w tym wątku poruszamy ten rodzaj herbaty. :P

Gość America
odkrywcy pokroju kolumba ;-)

Gość jellypop
szczerze chcecie w takie upaly pic herbatke? bo ja jakos obstaje przy zimnej wodzie, sokach itd. byle tylko bylo mocno schlodzone, herbate to moge pic jak sie juz zimno zrobi.

Gość rousesa
a mi już tych upałów brakuje, oby we wrześniu jeszcze pogoda jako tako dała radę.

Gość Mikkei
Mi nie brakuje bo czulam sie tragicznie jadac do pracy autobusem przy 30 stopniowym upale, albo jakos musialam siedziec przez wiele, dlugich godzin w pracy bez jakiejkolwiek klimatyzacji i wiatraka. Lubie jak jest cieplo, ale nie jak jest upalnie.

Gość wiki90pop
to zobacz co sie dzieje za oknem, moze zatesknisz za nieco cieplejszym klimatem. rok temu byla lajtowa jesien i zima to teraz sami zobaczycie, ze sie to na nas odbije i bedzie mega, mega zimno ;((

Gość gość
ja sobie zamówiłam tą herbatke z teekanne przez internet i to chyba najlepszy wybor :)