Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zła matka

Polecane posty

Gość gość

Mój syn nie radzi sobie z nauką jest w 3 klasie podstaw . A ja zamiast mu pomóc to się na niego złoszcze że dostał 2 jestem okropna i mam wyżuty że tak się na niego złoszcze a ja po prostu po pracy nie mam już siły na nic nawet na to żeby mu pomóc w nauce

Gość gość
Jak widać nie jesteś dość inteligentna żeby ogranac materiał dla trzecioklasisty i mu ładnie wytlumaczyc

Gość gość
Nie jestem tak zmęczona że nie mam siły żeby nadrobić cały tydzień w 1 dzień pracuje od 10 do 18 wracam do domu na 19 ja nie mam jak wiele osób tutaj milionów

Gość gość
Ja pracuje od 10 do 21 i mam sile

Gość gość
Pomysl, jesli zniechecisz dziecko do nauki to potem nie będzie chciało się uczyć i zostanie robotnikiem

Gość gość
ja też nie ma milionów - i co z tego?

Gość gość
A o co ci chodzi z tymi milionami? Co mają wspólnego jakieś miliony z twoim zmęczeniem?

Gość gość
To smutne ale takie są realia mogę się zwolnić i tłumaczyć dziecku wszystko ale wtedy moje dziecko będzie głodne. To tak na marginesie do gość 13.05

Gość gość
Co robisz ze jesteś taka zmęczona żeby dziecku nie poświęcić pol godziny?

Gość gość
Autorko, nie pieprz głupot. Jest 13:15 i teoretycznie powinnas byc w pracy, a siedzisz na Kafe. Taką męczącą masz pracę? hahaha

Gość gość
Bo na kafe wszyscy mają miliony przynajmniej tak piszą. Niestety syna wychowuje samą oddała bym za niego życie u dlatego mi źle z tym źe się na niego złoszcze

Gość gość
pieprzysz jak potrzaskana ale jesli mam ci zrobic przyjemność, to powiem: TAK, JESTEŚ ZŁĄ MATKĄ - lepiej ci?

Gość gość
Moja matka tez była wiecznie zmęczona a nie pracowała. Ojciec ze mną odrabiał lekcje jak wracał z pracy. Ja myślę ze nie chce ci się wysilać umyslowo

Gość gość
"Bo na kafe wszyscy mają miliony przynajmniej tak piszą." x Jeszcze raz pytam co maja wspólnego miliony z twoim zmęczeniem? bo nie rozumiem

Gość gość
Nie nie mam meczacej pracy ale 9 letnie dzieci też ma dosyć po całym dniu i o 19,30 juź mu się nie chcę uczyć

Gość gość
Poczekaćjaż syn urosnie, zacznie cpac, chlac i wloczyc sie. Jak będzie się czuł gorszy od innych w szkole, głupszy, nie z motywowany do nauki to tak skończy.

Gość gość
Dziesięcioletnie dziecko może samo odrabiać lekcje. Musisz go tylko zmotywowac i sprawdzać czy dobrze odrobił.

Gość gość
Zapisz go na świetlicę i powiedz wychowawczyni jak sprawa wygląda - niech pani ze świetlicy najtrudniejsze zajęcia z nim zrobi. Ty dokończysz jakieś łatwiejsze rzeczy wieczorem.

Gość gość
Tak mam doła a dzisiaj jest naj gorzej chciała bym mieć więcej czasu dla swojego dziecka niestety nikt nie zarobi za mnie na źycie

Gość gość
Dzięki wygadałam się jest mi lepiej . Dzisiaj spędzimy cały wieczór razem bo mamy tylko siebie

Gość gość
No i fajnie :) Tez uważam, że powinnaś w świetlicy go zostawiać, żeby częśc zajęc tak odrobił pod okiem nauczyciela.

Gość gość
Ale on chodzi na świetlicę i tam spędza cały czas po szkole, jest naprawdę dzielny i kochany wiem źe jemu teź jest cięźko tak całymi daniami na swietlicy

Gość gość
Ejże, faktycznie chyba doła złapałaś, bo nie jesteś złą matką, tylko przemęczoną. Fajna jesień za oknem - wybierzcie się do parku poszurać butami w liściach, albo pooglądać kolory na drzewach. Pozdrawiam :)

Gość gość
kanapki na drogę, herbate do butelki i na pół dnia na piesza wycieczkę gdziekolwiek

Gość gość
Dzięki tak muszę zrobić to nam potrzebne aby nabrać sił