Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trudna sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka ma koleżankę,z którą studiuje na roku. Z tą pierwszą bardzo dobrze się znamy i często rozmawiamy. Moja.koleżanka była z.wizyta u tej dziewczyny z którą studiuje,wizyta niezbyt podobała się mojej kumpeli (wiele czynników, m.in.pogoda). Teraz rozmawiałam z.koleżanka z roku i coś się zgadalo a propo wizyty mojej koleżanki u niej w domu. Powiedziałam tylko iż moja kumpela marudzila na słabą pogodę,po której długo miała problemy ze zdrowiem. No i koleżanka z.roku z pretensja do mojej koleżanki ze jej się wizyta nie podobała. Oczywiście wyjaśniłam mojej kumpeli ze.nie powiedziałam wprost, nawet nie zasugerowalam ze wyjazd był nieudany, tylko wspomniałam o tej pogodzie. Moja kumpela wyjaśniła wszystko ze mną,i mówi że jest ok, jednak ja nadal mam straszne wyrzuty sumienia, nie wiedziałam że głupia pogoda zrobi taki zamęt. Boje się ze stracę z kumpela kontakt przez to

Gość gość
Sorry... studentki jakiej uczelni mają takie problemy? Bua ha ha ha No proszę Was, nie mówcie mi, że dojrzałe osoby mają takie problemy z du/py wzięte.

Gość gość
Bua, haha

Gość gość
masz oświadczenie o niepełnosprawności ? serio pytam

Gość gość
ja pierdziele ...uwalić taki elaborat o niczym normalny by nie mógł...

Gość gość
Jezeli mowa jest SREBREM To milczenie jest ZŁOTEM :)