Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksaaai

Proszę o modlitwę do Ojca Świętego

Polecane posty

Gość ksaaai

Wiem, że kogoś może bardzo zdziwić moja prośba, ale jest szczera i bardzo głęboka. Jeżeli wierzysz, proszę, pomódl się do Jana Pawła II o zdrowie dla mojego Synka.

Gość ksaaai
Bardzo proszę o duchowe wsparcie. Modlitwa jest ponad wszelkini chorobami i medycyną.

Gość gość
najlepiej roześlij też prośbe o modlitwę do róznych grup modlitewnych, możesz też pójść na msze o uzdrowienie lub modlitwę wstawienniczą, zobacz gdzie są najbliższe w Twojej okolicy

Gość gość
modlitwa do człowieka jest bałwochwalstwem namawiasz innych do grzechu za to możesz iść do piekła nie lepiej się pomodlić do Boga

Gość gość
już :)

Gość gość
Powiedz mi, dlaczego nie chcesz się modlić do Boga tylko do Jana Pawła?

Gość gość
a co z pierwszym przykazaniem???

Gość gość
nie czytają biblii popełniają bałwochwalstwo najgorszy z grzechów a potem się dziwią czemu dzieci mają chore

Mają rację, modlić się trzeba do Boga , jak najbardziej ZA WSTAWIENNICTWEM Jana Pawła II . Ksaaai pomodlę się

Gość gość
Wspomnę wieczorkiem

Gość gość
to co zrobił w Asyżu było też bałwochwalstwem ponoć jedna dziewczynka miała objawienie że on jest w piekle

Gość gość
gość dziś widziałem to rzekome objawienie tej dziewczynki i w nie nie wierzę , jeśli JPII jest w piekle to gdzie trafi większość z nas ?

Gość ksaaai
Oczywiście chodziło mi o modlitwę za wstawienictwem Ojca Świętego. Wierzę, że jest blisko Boga.

Gość gość
Słuchajcie, mam takie pytanie. Skoro Bóg to nasz dobry ojciec, kocha nas, i w ogóle to czemu nie zwracamy się z modlitwami bezpośrednio do Niego tylko przez wstawiennictwo (już nie ważne kogo). ? Nie rozumiem tego..

Jeżeli zamierzacie kłócić się o prawa do świętości JPII to załóżcie osobny topik bo ta dyskusja nie pomaga autorce a ona ewidentnie tej pomocy potrzebuje :(

Gość gość
on się modlił się z poganami przeczytajcie sobie w biblii jak Bóg się wkurzył na Salomona jak postawił dwa pomniki innym bóstwom dla swoich pogańskich żon Bóg jest zazdrosny

Gość ksaaai
Dziękuję za wsparcie :). Jestem pełna nadzei, spokoju i wiem, że wszystko będzie dobrze.

Gość ksaaai
Może w dzisiejszych czasach dla kogoś wierzenie o cud jest czymś niepoważnym, ale ja wiem, że takie sytuacje się zdarzają i wiem, że moje Dziecko może taki cud dotknąć.

Gość ksaaai
Przepraszam, że robię tyle błędow pisząc, ale jestem znerwicowana i nie zwracam uwagi na takie rzeczy.

Gość gość
A na co choruje Twoj syn jesli mozna spytac?

Gość ksaaai
Zawsze mówiłam, że jeżeli w mojej rodzinie stanie się jakieś nieszczęście, choroba, to pierwszym, co zrobię będzie prośba do Boga za pośrednictwem Ojca Świętego. Boję się, bo moje życie nie jest dobre. Mieszkam z mężem po ślubie cywilnym, zaszłam w ciąże wcześnie - miałam 19lat jak urodziłam. Teraz mam 21 lat , Syn ma 20 miesięcy, a my dalej bez ślubu. Wcześniej często spowiedź, Komunia, a teraz nic... dręczy mnie to. Proszę o pomoc Jana Pawła, bo nie czuję się godna prosić sama Boga o cud, kiedy grzeszę.

Gość ksaaai
Wolałabym nie ujawniać dolegliwości Syna. To dla mnie ciężki temat, trudno mi o tym pisać czy mówić, a myślę, że to nie jest ważne w tej sytuacji.

Gość gość
"Albowiem jeden jest Bóg, jeden też pośrednik między Bogiem a ludźmi, człowiek2, Chrystus Jezus, 6 który wydał siebie samego na okup za wszystkich jako świadectwo we właściwym czasie3" x ludzie czytajcie biblię Bóg uznaje tylko jednego pośrednika!!!!

Gość ksaaai
Nie miałam na celu wywołania sporu teologicznego, a jedynie uzyskanie siły modlitewnej dla mojego Syna. Przykro mi, że tak potoczył się ten wątek.

Gość gość
Ojciec Święty=Walnięty!

Gość gość
Cudów nie ma również muszę wam powiedzieć że modlitwy również nie działają bo równie dobrze można się modlić do parówek z Biedronki z takim samym skutkiem co do Jezusa i Boga.

Gość ksaaai
Jeżeli tak uważasz, to Twoja sprawa i wydaje mi się, że nie powinnaś/nie powinieneś tego pisać akurat w tym wątku. W ogóle nigdzie, bo nikogo nie powinno się nazywać w ten czy podobny sposób.

Gość ksaaai
Mimo wszystko, jeżeli są tu ludzie, którzy wierzą w siłę modlitwy, tak jak ja - proszę o wsparcie.

Gość gość
Bóg robi cuda tylko trzeba się modlić do Boga

Gość ksaaai
Ufam Bogu i wiem, że wszystkie Jego decyzje są dobre. Wierzę, że pokaże swoją wszechmoc i da zdrowie mojemu Dziecku.