Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksaaai

Proszę o modlitwę do Ojca Świętego

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ale Jezus pośredniczy w zbawieniu a nie w modlitwie wy czytacie ale nie rozumiecie co czytacie tam nie ma nic o modlitwie jest za to o okupie

Gość gość
Człowiek myśli że ma jakieś boskie pochodzenie że jest nie wiadomo kim a tymczasem prawda jest taka że setki milionów lat ewolucji ukształtowały współczesnego homo sapiens.Człowieka i szympansa dzieli tylko 1,5% jeśli chodzi o różnicę w DNA.Najpierw był hominid,neandertalczyk,homo erectus i dopiero około 100 tysięcy lat temu współczesny homo sapiens.Niestety ludzie wolą wierzyć w religijne bajki.Religia jest pocieszeniem ale jest fałszywa bo to wszystko wymyślili ludzie ludzie wymyślili tysiące Bóstw w tym modlili się do Słońca wielkiego Boga Ra.

Gość gość
Jezus śmiać mi się chce kiedyś ludzie modlili się do Słońca wielkiego Boga Ra.Człowiek i szympans różnica w DNA tylko 1,5%.Hominid,neandertalczyk,homo erectus,homo sapiens.Setki milionów lat ewolucji a nie jakieś bajdy religijne ogłupiające ludzi.

Gość ksaaai
Datego proszę tu o modlitwę ludzi, którzy wierzą. To prosta sprawa. Wierzysz albo nie i nikt nikogo za wybór nie powinien oczerniać.

Gość gość
Autorko dobrze robisz ,wiara i modlitwa nic nie kosztuje a daje jakąś nadzieje , a nóż poskutkuje ? Ja też będę się modliła za twojego synka . Akurat dzisiaj modliłam się w pewnej sprawie , i wiesz wysłuchał . Taka modlitwa z wiarą ,ma jakąś moc , chociażby świadomość że nie jesteś sama z problemem ,to już lżej się go znosi. A jeszcze jak poprosiłaś nas tu , to wspólnie ci pomożemy . Tak że wszyscy dobrzy ludzie módlmy się za to dzieciątko . Szkoda tylko ,że macie jakieś przeszkody w zawarciu ślubu kościelnego . Ale może pan Bóg inaczej na to patrzy.

Gość ksaaai
Nie mamy przeszkód. Sami je sobie tworzymy. Jakoś tak się to odłożyło i bardzo mnie to męczy... chciałabym wziąć ślub, ale w obecnej sytuacji nie mam czasu ani siły do organizacji takiego wydarzenia. Ufam, że Bóg nie patrzy na dziecko przez pryzmat rodzicow i ich grzechu, bo to nie byłoby sprawiedliwe.

Gość gość
To ja z19;38 Wiesz , sprawiedliwe hm , jak patrze na krzyże otaczjących mnie osób to , wydaje mi się że Bóg nie uznaje tego słowa, jego kryteria są inne , ma inne wyznaczniki .

Gość gość
To ja z19;38 Wiesz , sprawiedliwe hm , jak patrze na krzyże otaczjących mnie osób to , wydaje mi się że Bóg nie uznaje tego słowa, jego kryteria są inne , ma inne wyznaczniki .

Gość ksaaai
Jeżeli będzie to zgodne z Jego wolą, to tak się stanie, a ja zamierzam Go o to błagać.

Gość ksaaai
Bóg daje każdemu w życiu tyle cierpienia, ile indywidualnie możemy znieść.

Gość gość
Ta ostatnia twoja wypowiedż jest mega wspaniała , ale zwróć uwagę ,czy nie zaprzecza ona twojej poprzedniej wypowiedzi ? To gdzie ta sprawiedliwość ? Prawda?

Gość gość
modli sie do Boga kochanie z tego co mi wiadomo

Gość gość
Autorko dlaczego ty nie jesteś przy chorym dziecku tylko przy komputerze?

Gość gość
Gość z 22;34 no wylałaś trochę jadu , lepiej będzie ci się spało . Dobranoc

Gość ksaaai
Ja mam mętlik w głowie, ale łapię się wszystkiego, co może pomóc. Modlę się i nie zastanawiam się nad zasadą, którą kieruje się Bóg uzdrawiając. Mam nadzieję, że w przypadku mojego Dziecka się uda.

Gość gość
idz do dziecka

Gość gość
Masz rację , wiara czyni cuda . Tego się trzymaj. Osobiście znam parę takich przykładów .

Gość ksaaai
Dziękuję za słowa otuchy, a Wasze świadectwa wiary dodają mi ogromnej nadziei :)!!!