Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od poł roku nie potrafię uwolnić się od dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Rzuciła mnie pół roku temu pierwsza dziewczyna.Nie była super piękna, obgadywała mnie, wszystko z naszego 1,5 miesięcznego związku wywlekała i opowiadała znajomych. Wiem że nie miałbym z nią życia a ona na pewno nie przypadałby do gustu rodzicom. Niestety mimo tego że minęło 6 miesięcy od tego jak mnie rzuciła to ja nie jestem w stanie się pozbierać. Codziennie o niej myślę, co robi i gdzie może być. Nie potrafię się z tym pogodzić. Codziennie sprawdzam jej fb i mimo tego że wiem że mogę mieć ładniejsza i mądrzejszą dziewczynę to wciąż myślę o tamtej i dlaczego mnie tak skrzywdziła obrażając i wyśmiewając i cały czas porównując do byłego faceta z którym była 3 miesiące rok wcześniej.

Gość gość
up

Gość gość
co zrobić żeby przestać o tym myśleć?

Gość Asia109009
poznaj kogos nowego :)

Gość gość
od dziewczyny to ty jak sadze juz sie uwolniles nie uwolniles sie wylacznie od poczucia bycia pokrzywdzonym

Gość gość
noo z pewnoscia mozesz miec lepsza skoro tyle czasu nie miales ale pomijam ;D A tak szczerze to przejdzie Ci. Musisz wejsc w inne relacje by moc porownac. Teraz sie zalisz , wiadomo . Pierwszy zwiazek i w ogole.. Za pare lat bedziesz zalowac ze traciles czas na myslenie o niej. Zakumpluj sie z jakas nawet tak na poczatku na sile, byleby Ci choc troche odpowiadala

Gość gość
no, najlepiej na sile... zacznij od g****u w ciemnej uliczce dalej juz z gorki bedzie

Gość gość
gość wczoraj noo z pewnoscia mozesz miec lepsza skoro tyle czasu nie miales ale pomijam ;D Wiem że to dziwnie brzmi ale tak myślę że jest. Jestem totalnie nieśmiały mimo tego że większość ludzi uważam mnie za ponadprzeciętnego z charakteru i wprost mi o tym mówi. Niektórzy nawet dziwili się dlaczego ja z nią w ogóle jestem skoro mógłbym mieć kogoś lepszego co dla mnie było niezrozumiałe. A dwa to nawet moja znajoma po rozstaniu powiedziała mi żebym przestał pierdzielić bo takie jak on mogę mieć w mgnieniu oka.

Gość gość
wiec nie graj tutaj pokrzywdzonego prawiczka tylko idz wyrywaj lepsze

Gość gość
on mysli tylko o niej

Gość gość
akurat z nią uprawiałem seks ,też oralny kilka razy ale nie było jakoś wspaniale bo ona była dość sztywna i dziwna pod tym względem

Gość gość
dlatego zastanawiam się o co chodzi... jest tyle pięknych i interesujących a ja tylko o niej

Gość gość
bo jesteś jak kurczak ,co pierwsze zobaczy to za tym łazi ciągle ze smętną mina

Gość gość
Myślę że warto powiedzieć sobie ze jesteś fajnym facetem i zacząć pozytywnie myślec o sobie Przyciągniesz kobiety do siebie i będzie ktoś od niej lepszy dla Ciebie bo z tego co piszesz było Ci z nią zle Pomyśl w kategorii dobrze się stało Poczytaj o niskiej samoocenie jak ją wyeliminować ze swoich myśli

To mi nie wyglada normalnie,kazdy facet na twoim miejscu by byl szczesliwy ze sie jej pozbyl , a ty masz problem ? - idz do psychiatry ...

Gość gość
alez on JEST szczesliwy ze sie jej pozbyl to po prostu histeryk i masochista, znajduje radosc w rozpatrywaniu swojej ex meki z dupa

Gość gość
Też taką miałem nie dość że piękna nie była, ani zbytnio mądra a przede wszystkim nic o siebie nie dbała to obgadywała mnie za plecami każdemu, wstyd jej było żebym się spotkał z nią i jej koleżankami bo może któraś by chlapnęła prawdy. To ja ją rzuciłem i odżyłem... oczywiście dalej mi obrabiała doopę jak trzeba. Najgorsze było to że w końcu do mnie doszło co na mnie mówi i co wywlekała na zewnątrz i okazało się że większość to kłamstwa...

Gość gość
Ja po prostu nie potrafię uwolnić się od faktu że jakieś durne babsko, cały nasz związek porównywała z byłym który jest za przeproszeniem idiotą bez ambicji, nerdem i nierobem, człowiekiem który nie ma znajomych ani nikogo. Cały czas mimo tego że była z nim tylko 3 miesiące a rozstała się 2lata wcześniej za nim tęskniła a przy rozstaniu powedziała że on był z******ty a ja c*****y. Potem jeszcze tysiące bluzgów. Dałem jej wrócić a ona pijana całowała się z obcymi w klubie. Ja głupi dałem jej wrócić a ona po prostu zabawiła się tym faktem. Na koniec okazało się ze z byłym się spotykała bo sama się do tego przyznała ale podobno nic nie było a po tym kilkukrotnie wywaliali siebie ze znajomych na FB i dodawali. Teraz nawet nie wiem co się dzieje.

Gość gość
up

Gość gość
durne babsko? tak się wypowiadasz o swojej dziewczynie? wybacz, ale nie chciałabym być z tobą..

Gość gość
A jak nazwiesz kobietę która obraziła moją matkę mimo że jej nawet nie poznała, śmiała się z własnego brata że "jest idiotą bo jest taki głupi i nic nie potrafi"-a miał dopiero 15lat. Chciała żebym po miesiącu z nią wyprowadził się z domu, znalazł pracę i zerwał kontakt ze wszystkimi znajomymi bo oni "są nieodpowiedni". Na dodatek szydziła z moich poglądów politycznych i opowiadała jak z***biście "dawała d**y bo lubiła z nim ostro". Sry ale ja z nia nie chciałbym być nawet jeden dzień.

Gość gość
suka a nie babsko

Gość gość
up