Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona25

mam ochote wykrzyczec ze nikt mnie nie chce

Polecane posty

Gość beznadziejna___
Nie chciał Cię dużo starszy brzydal? Rany, jakie to typowe. Wiadomo, wolny 35-latek, to na bank megawybredny albo kłamca/przelatywacz, albo jedno i drugie w jednym + jeszcze jakiś "super" bonusik w pakiecie (w tym wypadku nieciekawa aparycja). Tylko dziwi mnie, że to był Niemiec, myślałam, że oni są bardziej do rzeczy jeśli chodzi o podejście do kobiet. I ja też nieraz przeżywałam tę niefajną reakcję na mój wygląd faceta z którym poznałam się w necie. A brzydka nie jestem, garba nie mam, ani chorobliwej otyłości. Oni chyba naprawdę oczekują, że im Angelina Jolie przyjdzie. Takich księciuniów to mi nie żal, że są sami.

Gość etam e tam
e tam, szczerze ja jestem po rozstaniu i dopiero dobrze mi z tym. Czasem takie pytania rzeczywiście bolą. Ale postanowiłam zadbać o siebie, dodałam chyba wszystkie możliwe grupy na fb motywujące do tego zmieniłam dietę, kosmetyki na beeyes. Piję dużo wody mineralnej. Czuję się zdrowiej, lepiej.

Gość gość
Znam to.. rok temu bylam sama, na wszystkich imptezach itd na sile mnie swatali i to nachalnie! Juz mnie wkurzalo to udawane wspolczucie..