Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam chłopaka ma 27 lat i okazalo sie ze jest prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

tzn. był przed poznaniem mnie. czy to normalne w tym wieku ?

Gość Taki_jeden_964
Ja mam 35 i też jestem prawiczek, najnormalniejsze.

Gość gość
Ciekawe co takiego zrobiłaś, że Ci powiedział. Spotykałam prawiczków, ale dopiero po fakcie się dowiadywałam, albo sama się domyślałam.

Gość gość
Kobieto, jesli był prawiczkiem to nie moze być nic przyjemniejszego. Ciebie pierwsza tam dotykał z Toba pierwszy raz to robił :) to samo w sobie jest podniecające :)

Gość gość
ta jasne, ja też tak zawsze mówię kobiecie, że jest moją pierwszą bo to je dodatkowo nakręca, a mam 30 lat, nie wiem czy wierzą czy nie ale chyba tak bo są zawsze bardzo szczęśliwe, od kilku miesięcy używam: http://cfm.xlx.pl/seks nie wiem czy to działa nigdy sobie nie mierzyłem, ale morale podnosi :)

Gość gość
Żal mi Go że taką pustą lolitę wybrał jako tą pierwszą . Wyjdż jutro na sam środek rynku i koniecznie ogłoś to całemu światu .

Gość gość
"ta jasne, ja też tak zawsze mówię kobiecie, że jest moją pierwszą bo to je dodatkowo nakręca, a mam 30 lat, nie wiem czy wierzą czy nie ale chyba tak bo są zawsze bardzo szczęśliwe" Ta jasne, 30-letni prawik, no to chyba na dziewicze małolaty to działa :P Ja bym wiała od ciebie gdzie pieprz rośnie, ja lubię mężczyzn doświadczonych ponieważ sama taka jestem i lubię specyficzny seks i żaden prawik mi tego nie da Zresztą ten temat własnie chyba jakiś prawik założył żeby się dowartościować :P