Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie nową żonę byłego premiera Marcinkiewicza? Isabellę?

Polecane posty

Gość gość

coś o nich nie słychać ostatnio, ponoć się rozstali juz?

Gość gość
ależ się obudziłeś młoda pissda wykorzystała starego chhoooja schemat jak każdy życie :D i puściła kantem ja bym to samo zrobiła na jej miejscu na choooj mi taki brzydal debilny na całe życie skoro to co chciała to dostała ...czyli kase

Gość gość
a dajcie spokój, ale oni się dobrali, on stary i głupi, ona młoda i głupia :D przecież to dziewczę niczym sobą nie reprezentowało, zostawił Kazio taką fajną i ładną żonę dla czegoś takiego...a feee

Gość lanser
zostawił Kazio taką fajną i ładną żonę>>>>no już nie przesadzaj :D żona tragedia - ta nowa też - co nie znaczy że należało ją zmieniać :D

Gość gość
ale jego 1 lepiej się prezentowała i wydawała się bardziej obyta i inteligentniejsza, a ta druga? jeny, tragedia, wystarczyło posłuchać co tam do Kazia gadała ;D

Gość gość
no wiadomo,ze isabella byla niezbyt inteligenta. czyli jak,ona go zostawila? a on jest teraz sam? dalej w UK czy do zony do polski wrocil? gdzies czytalam ze isabela otworzyla sklep z kosmetykami w polsce pod warszawa(?)

Gość gość
p*****ał i przypomnial sobie o rodzinie.

Gość gość
ja nie wiem czy on w UK nadal, chyba, ale wiem na bank, że pogodził się z rodziną i co ciekawe, żona mu wybaczyła, ale bodajże nie pozwoliła już wrócić, cóż, swój honor ma po prostu i według mnie zachowała się naprawdę z klasą, bo ja to bym go w skarpetkach nawet nie zostawiła :)