Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zdrowo rąbnięta!!!

Polecane posty

Gość gość

żeby nie powiedzieć, że p/o/j/e/b/a/n/a:) jeszcze wszystkie znicze na cmentarzach nie wygasły, a ja już myślę o Borzym Narodzeniu. dziś wracając z zakupów słuchałam sobie mp3 na którym gdzieś tam zastały jeszcze świąteczne piosenki sprzed roku i... wzruszyłam się. jestem stara baba z trzydziestka na karku a tak zawsze szaleję o tej porze roku, że wstyd. moje dziecko po raz pierwszy zobaczy choinkę i takie tam. uwielbiam ten okres, zawsze jestem wtedy pełna radości, nawet jeśli padam na pysk. nie jestem normalna:)

Gość gość
Nie martw sie mam to samo .A najbardziej uwielbiam choinki .

Gość gość
to ze pokarzesz choinke swojemu dziecku nie oznacza ze jestes rabnieta

Gość gość
jestem, jestem:) to, że pokażę choinkę córce to oczywiście nic złego (szkoda, że w tym roku nie mogę sobie postawić dużej, bo pewnie będzie ciągnąć za bombki i ją na siebie zrzuci, ale jakoś inaczej sobie to zrekompensuję:) ) ale żeby słuchać świątecznych piosenek 6stego listopada to już coś nie halo:) xxx synu fubu! o co chodzi z ta twoją fiksacją na punkcie tego mordercy? to już któryś z kolei raz jak przytaczasz jego nazwisko. to jakiś twój krewny był, czy co? pytam poważnie.

Gość gość
synu fubu, odpowiedz proszę.