Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sukiereczek26

Narzeczony ze mną nie chce współżyć

Polecane posty

Gość gość
Daj namiar to sprawdze czy jestes rzeczywiscie taka dobra, czy przeceniasz swoje umiejetnosci :)

Ło jejku :) Jakbym o sobie czytała. Kilka lat temu, jeszcze na studiach zaręczyłam się z chłopakiem. Na ostatnim roku i rok po studiach już razem mieszkaliśmy i prawie biły nam dzwony weselne. Ale okazał się Kajem z fiutem zamienionym przez Królową Śniegu w sopel lodu. ;) Wiesz co zrobiłam? Zerwałam i natychmiast wyrwałam nowego faceta żeby nie dać pokusić się eksiowi do powrotu. Ale ten mój to już taki zimny typ był co to onanizował się słowem "kariera". :D Może macie ten sam problem. Często trudno pogodzić zawodowe aspiracje z życiem osobistym. Najlepsza rada jaką mogę ci dać na "starą" miłość to "nowa", z czysta kartą. Nie kieruj się w życiu sentymentem. Jak ci teraz źle, lepiej nie będzie. A seks w związku jest bardzo ważny. Powodzenia.

Do gościa Testować umiejętności to możesz swoje co najwyżej na jakiejś dziwce z agentury ja obejdę się smakiem ;) Opowiedz tylko pozniej na forum jak było i czy podali ci dziwkee z grzybem czy bez ;) polecam zamawiać bez ;)

Gość gość
mi sie zawsze podobali faceci ktorym ja sie podobalam

Gość gość
Pani prawnik i taki ordynarny jezyk? Czego to ucza na tych uniwerkach, chyba nadstawiania anusa :)

Inessa van der Evel Czytam tak sobie te wszystkie wpisy i powiem szczerze ze trafiają się jakieś konkretne komentarze a resztę to tylko czytam i komentuje dla śmiechu ;) zwłaszcza ze Ci co głupoty piszą to jacyś goście ;) ale jak na gości to średnio kulturalni ;) Siedziałam i myślałam nad tym wszystkim i dużo jest racji w tym co Ty mówisz i co inni mówią, że to bez sensu.. Mam nadzieję że za jakiś czas napiszę że zaryzykowałam i jestem szczęśliwa i to nie dlatego że wzięłam ślub z wibratorem ;)

do goscia jak masz do czynienia z idiotami to musisz mówić do nich takim samym językiem jak oni żeby zrozumieli ;) Dlatego widać Gościu że nie posiadasz wyższego wykształcenia bo już dawno Twoje dupsko poszłoby w ruch ;) Pamiętaj ciało puszczone raz w ruch puszcza się cały czas ;)

Gość gość
Skad ten wniosek na temat wyksztalcenia? Rozumowanie wyniesione ze studiow? Przyznaj sie,ze tatus byl dziekanem :)

Nie mam tatusia umarł jak byłam mała, a to do czego doszłam jest wynikiem mojej ciężkiej pracy a nie tatusia czy mamusi. I nie oceniaj ludzi na podstawie tego czy w łóżku lubia anal pissing itd. Bo nie to jest miarą tego jakiego człowieka masz przed sobą. Idąc Twoim tokiem myślenia każda zona ktora robi mężowi loda to k******a tak? więc zacznij robić wywiad wśród rodziny i znajomych a dojdziesz do wniosku że k*******m się otaczasz ;)

Gość gość
"Nie oceniaj ludzi" - powiedziala to pani, ktora chwile wczesniej wysnula wniosek o moim wyksztalceniu. Bron nas panie przed takimi prawnikami :D

Ty oceniłeś/oceniłaś mnie na podstawie tego jaki seks preferuje, więc nie wiem o czym tu rozmawiać.. Więc jako że uważam się za mądrą osobę na tym zakończę dyskusję z Panem/Panią Gość . Pozdrawiam i oby nigdy żaden prawnik, adwokat itd nie był Ci potrzebny ;)

Gość gość
Protest formalny ;) Ja jestem gosciem z 17:14, wszystkie kolejne pisał/pisali jakis/jacys inni palanci/palanciary. Nie mam nic do analu, pissingu ani czegokolwiek.... Moje pytanie bylo czysto ...techniczne. ;) :classic_cool:

W takim wypadku wybacz iż Ciebie uraziłam poniekąd swoimi komentarzami które były kierowane do Goscia, który ewidentnie ma problem i nie zadawał pytań czysto technicznych ;) W każdym bądź razie dziękuję w tym miejscu wszystkim przychylnym ludziom którzy wchodzą na forum po to żeby rzeczywiście doradzić.pomóc a nie porzucać gównem bo w zyciu im nie wyszło ;)

Gość gość
sam jestes palant

Gość gość
no teraz to juz sama widzisz ze jest nas wiecej. ;)

Nie ma jakiegoś jednego, ściśle określonego znaczenia słowa "prawnik". Utarło się, że prawnikiem jest ktoś, kto ukończył studia prawnicze i prawem się zajmuje. Prawnikiem będzie więc zarówno magister prawa, który udziela porad prawnych jak i aplikant, ale prawnikiem będzie też sędzia, adwokat czy prokurator (ewentualnie osoba wykonująca inny zawód prawniczy). ;)

Gość gość
chcesz udzielac porad,a sama sobie nie radzisz i pytasz sie na forum hahahaha bo to Polska :)

Gość gość
... palant invasion again.

Boże widzisz i nie grzmisz... Udzielić porady to ja mogę w zakresie prawa Gosciu.. Czytaj ze zrozumieniem.. Dzieci w podstawówce już się tego uczą ;)

Gość gość
skoro sobie w lozku nie radzisz to az boje sie pomyslec jaka masz wiedze prawnicza :D

Gość gość
hm, no a tak ogolnie... masz jakis plan, co robisz z tym dalej? (biorąc pod uwage te wszystkie rzeczy ktore juz poruszyliśmy?)

sukiereczek26, widzę że trochę się poprztykałaś w międzyczasie. A tak w ogóle to na ten anal specjalnie dla niego się poświęcałaś. Myślałem że robiłaś to bo to lubisz. No to rzeczywiście poświęcenie daremne. W ogóle szukanie kobiety, która lubi anal to jak szukanie jednorożca...

Gość gość
Myslala ze nadstawi anusa to facet zamieni sie w ksiecia z bajki,a tu zonk, p******* co jego i styka :)

Anal nie był poświęceniem robiłam to bo lubię i tyle w temacie. Hmmm myślę, że dam sobie trochę czasu żeby się oswoić z odejściem i pójdę w świat ;)

W łóżku sobie radzę Gościu ale nie będzie Ci dane sprawdzić, bo patrząc na Twoje zgryźliwe komentarze sądzę że Tobie już nie staje i żal Ci d**e ściska że inni mają anal a Ty nawet pociupciać nie możesz ;)

OK. W sumie nie każdy musi robić aplikacje. Ale nie będę już zanudzać, bo nie o prawie temat. Naprawdę zastanów się czy chcesz w to dalej brnąć, bo może twój facet nie ma takich samych potrzeb jak ty. I ktoś się będzie musiał poświęcić w tym związku- albo pogodzić z sytuacją. Ja osobiście mam zbyt duże potrzeby żeby zaakceptować brak seksu. A będąc atrakcyjną młodą kobietą (z wrodzoną skromnością ;) ) powiem, że trudno w takim przypadku wyzbyć się pokusy zdrady. Zwłaszcza kiedy w pracy i towarzystwie obracasz się w gronie fajnych mężczyzn. A uważam, że lepiej odejść i układać uczciwie życie od nowa niż zdradzać. Mam jednak nadzieję, że prawdziwa miłość zwycięży i będziesz szczęśliwa. Z kim- to już twój życiowy wybór. Pa. Trzymam kciuki za rozwiązanie problemu. 🖐️

Inessa van der Evel Dziękuję za miłe słowa.. Jeśli mi się ułoży bądź nie to wejdę w ten wątek forum i napiszę jak się skończyło...

Gość gospodarz_222
pisalas o bolu d**y wiec wywnioskowalem ze wbrew sobie to robilas, ale nie ma co rozstrzasac, zostawmy to