Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masakra moja córka 11 miesiecy i nagle uczulenie na pieluchy

Polecane posty

Gość gość

Wszystko się jakoś tak skumulowało, wychodził ząb- pojawił się katar- z kataru zapalenie ucha- gorączka i czerwone gardło - rumieńce na policzkach i zapalenie pieluszkowe :o Całe okolice intymne w czerwonych krostkach potem te krostki zamieniły się w czerwoną plamę :o Skończyło się na antybiotyku ale uczulenie zostało . Dotychczas używałam pampersów na noc/na podróż/na wyjścia a w ciągu dnia dada. Teraz wystarczy, że wysika się w dadę pojawiają się czerwone kropki , więc wypróbowałam inne tańsze z lidla , rossmana to samo :o A wiec skazana jestem na pampersy :p - i tu pytanie gdzie teraz są w promocji? Jaka cena za szt jest godna zachodu? Bo mi dotąd to tak ok 1 zł wychodziło za sztukę aaaa i rozmiar 5

Gość gość
Nie rozumiem jak można oszczędzać na dziecku. Dada- gorszego badziewia nie ma, twarde, dziadoskie. W życiu, wolałabym chodzić w dziurawych butach ale kupić dziecku Pampersy niż udawać panią a dziecku pakować delikatną d/u/p/k/ę w biedronkowe badziewie. Wysypka od tego, oszczędzałaś na dziecku to teraz wydasz na lekarzy

Gość gość
wielu rzeczy nie rozumiesz np tekstu pisanego :) ale i tak potraktuje twoją wypowiedź jako sarkazm

Wczoraj w rosmanie widzialam pampersy w promocji,no i w carrefuorze 150 pampersow za 80 zl

Gość gość
heh ,mylisz się, tego nie zdołasz mi wmówić, że nie rozumiem np.tekstu pisanego :classic_cool: A co do pozostałych "wielu rzeczy" to też mam coś do powiedzenia, bez sarkazmu :P

Gość gość
Chyba w Tesco ale nie wiem ja kupuje fitti w biedronce i jest ok