Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzyć mu?

Polecane posty

Gość gość

Znam go już jakiś czas. Wiem ze bardzo mu się podobam, bo podrywał mnie od dawna. Jednak ja początkowo go przekreslałam, bo niestety jest młodszy ode mnie 4 lata i do tego bardzo przystojny. Wiem ze ma powodzenie u dziewczyn, a ja boje się ze on moze działać na kilka frontów. Niedawno jednak zaczęłam umawiać się z nim. Co tu dużo mowic- jest boski. Uwielbiam spędzać z nim czas. Zawsze w jego towarzystwie czuje sie wyjątkowo. Do tego ma świetnych kolegów, z którymi też szybko znalazłam wspólny język. Powiem wam ze dawno nie czułam sie tak dobrze w czyimś towarzystwie. Wydaje sie wszystko ok, ale jest ale... Gdy jesteśmy sam na sam on nie moze utrzymać rąk przy sobie. ( w towarzystwie też, bo nie przejdzie obok mnie jak nie skubnie mnie w plecy, czy przypadkiem nie dotknie mojej ręki czy nogi) tak w sumie było od samego początku. Owszem jak powiedziałam ze nie, to nie. Jednak wiem ze liczyl na seks, ze bardzo tego chcial. kilka dni temu poszlismy do łóżka. Nie potrafiłam juz sama ze sobą walczyć, bo on strasznie na mnie działa. Co mi po tym powiedział? Ze jestem dla niego kimś wyjątkowym, ze codziennie wieczorem ogląda moje zdjęcie. Ze czuje cos wiecej niz sympatie.Dużo opowiedział mi o sobie, o swojej rodzinie , o problemach. Powiem szczerze ze gdyby nie byłby tak przystojny, oraz gdyby tak nie ciągnęło go do seksu, to pewnie bym mu uwierzyła. A tak- cos mi mowi ze on po prostu wie jak uwieść dziewczynę. co do tego co mi opowiadał o sobie, to wiem ze to prawda. Mamy wspólnych znajomych i wiem jak przedstawia sie jego sytuacja rodzinna. Wierzyć mu?

Gość gość
syn fubu - dobre zagranie , - A autorce zycze wiele takich wspomnien, calkiem dobry poczatek , wymysl cos dalej ...

Gość gość
syn fubu - dobre zagranie , - A autorce zycze wiele takich wspomnien, calkiem dobry poczatek , wymysl cos dalej ...

Gość PRZYPADKIEM
w sumie to niewiem moze narazie staraj sie nie angazowac za bardzo i zobacz jak bedzie albo np zaproponuj wyjscie na dyskoteke razem tam przy wszystkich przytulajcie sie i wogule zobaczysz czy bedzie dbal o Ciebie i bedzie zainteresowany toba czy wszystkimi laskami na disco a skoro sie juz przespaliscie to powinniscie stac sie para jako cos nie wypali to nikt ci nic nie zarzuci zawsze powiesz bylam z nimto spalismy razem.

Gość gość
faceci to egoisci

Gość gość
a dlaczego go? To ze jest taki przystojny to +, taki maly bonus meski , to ze jest taki zainteresowany twoim cialem - tez fajnie, tym bardziej , ze sama tez mialas chrapke na niego . Trzeba obserwowac , czytac "znaki " i cieszyc sie . 4 lata mlodszy ? Moja babcia byla 4 lata mlodsza od dziadka i przezyli 50 lat ze soba w szczesliwym zwiazku . Powodzenia i szczescia zycze . Elena.

Gość gość
Ale my właśnie byliśmy razem ma imprezie i on patrzy tylko na mnie. Sprawia wrażenie wręcz dumnego ze jest ze mną. Niestety ma duzo koleżanek, o które nie ukrywam jestem zazdrosna. Oczywiście nie dałam mu tego odczuć. A te znaki- są i jest ich duzo- on ciagle patrzy na mnie, przytula, pięknie zwraca się do mnie, podczas rozmów często przyznaje mi racje, mimo ze jednocześnie zajmuje inne stanowisko niż koledzy. Podczas rozmów, gdy ktoś zartuje, ciagle zerka na mnie, czy też się śmieje. Wiem ze daje mi odczuć ze jestem kimś ważnym. Tylko po prostu trochę za szybko chciał czegoś więcej. Tu jest problem. Co wiecej- wyjechal na miesiac, a juz planuje nasze spotkanie po powrocie. Wiec chyba tylko zaliczyć nie chciał. Jednak w mojej głowie rodzi się pewna mysl- moze on po prostu czuje tylko duże pożądanie?

Gość gość
Obraca inne

Gość gość
Upup

Intuicja rzadko zawodzi kobiete;-) Mi tez sie wylania obraz faceta - przypuszczam ze jest mlody - ktory jest w wieku mocno-hormonalnym;) Nie rozumiem dlaczego opisujesz jego 'ciagaty' do seksu jakby to bylo cos zlego - kazdy facet tak ma w towarzystwie kobiety (wyjatkiem sa geje lub kobiety ktore im sie nie podobaja). Z tego co piszesz to on Cie dosc milo traktuje - ale mysle ze on nie jest na zyciowym etapie 'do grobowej deski' i susznie tak powinno byc - od tego jest mlodosc;-)