Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszulka z nadrukiem prezent na Mikołaja Mikołajki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Szukam miejsca gdzie będziemy mogli wykonać na prezent świąteczny koszulkę z nadrukiem zdjęcia całego naszego zespołu. Bedę wdzięczna za podanie lokalizacji gdzie w Wawie i ważne aby terminy nie były zbyt odległe ;)

Gość gość
Kiedyś zamawiałam takie koszulki na stronie koliber.waw.pl Wyszły na prawdę super a wcale nie kosztowały dużo :) No i co najważniejsze nie się z nimi nie stało po pierwszym praniu.

Gość zenek_D
Mnie pozytywnie zaskoczyła jakość koszulek od Red Lizard. Dostałem na prezent i teraz sam chcę sobie dokupić jeszcze kilka sztuk ;)) Mają wyjątkowe projekty, tego się nie znajdzie w innych sklepach. Żywe kolory, bardzo wygodny krój (fajne ściągacze na rękawachi przy szyi). Ich odzież najlepiej kupować prosto z ich strony www.redlizard.pl . w innych miejscach można się naktnąć na podróbki. Tu są oryginalne rzeczy.

Gość Sebastian_marchel
Fajne wzory mają w agencji reklamowej Ladora. Nie ma problemu z prawami autorskimi, bo grafik ci od podstaw u nich zrobi, co chcesz, więc nie tracisz czasu na szukanie projektów.

Gość Orli
A tutaj w ogóle nie ma problemu z żadnymi prawami autorskimi, bo możesz koszulkę zaprojektować sobie sam. http://ideashirt.pl/projektuj# Polecam.

Gość gość
Polecam zajrzec na tylkomalowane.pl Tam powinno byc to czego potrzebujesz

Gość gość
fuj Mikołaj jakie paskudne imie

Gość Czeluść
Osobiście na takie okazje polecam zrobić własną, wyjątkowa koszulkę - mają taką opcję np. na www.sferakoszulek.pl ;) Żaden prezent nie będzie taki dobry, jak prezent wyjatkowy, jedyny na całym świecie - do tego będziesz mogła mieć na niej co tylko wpadnie CI do głowy, wyrazisz siebie ;)

Gość Alinka65m
Odświeżam temat, gdzie w Warszawie mogę wykonać od ręki takie koszulki z własnym nadrukiem ?

Gość gość
Sprawdź w centrum na Nowym Świecie firmę Projektant Nadruków tam robią koszulki od ręki, ewentualnie na Chmielnej w sklepie Tiszert jak się nie mylę. Pozdrawiam