Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wymiaey,oceńcie.

Polecane posty

Gość gość

Mam 166cm,waze 56 kg,moje wymiary biust 97, talia 77, biodra 92. Wzrokowo bym powiedziala ze pomimo średniego biustu mam trochę chlopieca figurę z malo wyrazna talia,co myslicie? Czy da się zmniejszyć talie jeśli wydaje mi się ze to wina rozstawu moich żeber ze szczuplejsza w talii nie będę?

Gość gość
wszystko sie da, cwicz, polecam hula hop, ale duzo pewnie nie zmienisz. Warto sie zorientowac jak wyszczuplic talie optycznie ubiorem.

Gość gość
Nawet jakby sie,udalo mi zejść do 72 to zawsze cos, chcialabym miec bardziej kobieca figurę.a wy kobietki ile macie w talii? Albo jakie wymiary w ogole?

Gość gość
Ja mam tyle samo w talii,ostatnio miałam 76 w najwęzszym miejscu a w biuscie czasami wycxhodzi mi nawet ok 110 cm albo więcej zalezy jak mierzę,w biodrach 94 też zalezy jak mierzę

Gość gość
Ja tez mam ok 76 i to conajmniej 10 cm za duzo, ja mam to szczescie miec waska talie tylko zapuszczona jestem :D

Gość gość
No ja wlasnie nigdy nie mialam wąskiej talii, nawet jak wazylam 55 i kazdy mówil ze wygladam chudo(mimo iż 55 to normalna waga) nie mialam zbytnio talii,chyba mam taki typ sylwetki i w ogóle wydaje mi sie ze nam gruba skore na plecach..

Gość gość
Gosc 17.07 jaki masz typ sylwetki? Bo chyba trochę podobny do mojego.? Szukalam to raz wychodzi ze klepsydra wg niektórych stron internetowych,raz ze kwadrat. I sama nie wiem.

Gość gość
Klepsydra napewno nie,mam za waskie biodra w stosunku do talii.Nie wiem, figure świnii.

Gość jakoiy
ja jestem klepsydra mam 62 w talii w biodrah 91 a cycki 90 mam 171cm i 55 kg, co do twojej budowy myślę że jak sie zaprzesz to coś tam jeszcze wyciśniesz z tej talii ale ewidentnie jesteś kolumną u które talia to nie atut ale zapewne masz długie i smukłe nogi, ładne ramiona, i tyłek więc się tym nie załamuj ja np, jestem idealna z wymiarów ale co z resztą skoro skóra brzydka:)

Gość gość
klepsydra to ramiona równe biodrom jak u mnie 91 ramiona i biodra, albo jak kto woli cycki równe biodrom poza tym wymiary talii minus wymiary bioder = jeśli powyżej 25 to klepsydra niżej to gruszka a jak z 15-10 to kolumna

Gość gość
To gruszka jestem,ale dobrze bo jakbym miała w biodrach ponad 100 cm to bym komicznie wygladała jeszcze gorzej niz teraz.

Gość gość
Sorki z ta klepsydra,chcialam napisać ze gdzieś znalazlam ze jestem kielich?! Nogi mam chude,dlugie, maly tylek, talie jak opisalam wyżej,to tego trochę brzucha,jeszcze pozostalosci po ciąży, no ale chociaz skore poki co mam ladna i elastyczna, jednak zazdroszcze niektorych laskom takich seksownych figurem,fajnej okraglej pupy, plaskiego brzucha i smuklej talii.

Gość gość
Twoja figura nie jest dobra.. 15 cm rożnicy między talią i biodrami to bardzo mało Gdybys miałą przynajmniej 20 cm , a najlepiej 30 cm to byłoby dobrze . 30 cm nie będziesz miała nigdy niestety , więc walcz o te 20 cm

Gość gość
Postaw sobie za cel takie wymiary biust 93, talia 70, biodra 90

Gość gość
Ja wiem ze nie jest dobra,ale wlasnie nigdy nie mialam wąskiej talii, ale będę walczyc moze uda mi sie zgubić jeszcze z 5 cm, teraz z tymi 77 i tak mam mniej bo po ciąży jeszcze przez rok mialam z 85 cm i bylam prawie kwadratowa.

Gość gość
Ale biust mam ok,te 97 cm,zawsze mialam większe,niezależnie od reszty. A jak schudnę w piersiach to będę miala obwisle bo po ciazy ich kondycja sie pogorszyla. Chyba ze by ćwiczeniami je nie tyle zmniejszyć a ujedrnic.

Gość gość
Bioder tez nie chce wezszych bo mam wąskie, naprawdę,spodnie nosze s. Wolalabym sie skupić na talii no i ewentualnie ujedrnic caloksztalt.