Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ta dziewczyna mnie prześladuje

Polecane posty

Gość gość

Juz tu kiedyś pisałam. Jestem z chłopakiem szczesliwa, zwiazek fajny. Miał przyjaciolke (z ktora NIC go nie łączyło) a gdy ona wyznała mu w połowie roku milosc, zerwał przyjazn. Od kiedy z nim jestem a jest to kilka mcy juz tam pisała o swoich uczuciach, ze chciała sie spotykać niby tak jak dawniej. On jej nie odpisywal rzekomo. Zawsze mi mowi o tym czy napisała ona, czy ex czy ktokolwiek. Jest szczery. Ale dzisiaj jak nie było go w pokoju, chciałam wejsc na swojego fb. On sie nie wylogowal i było widac z kim wymieniał ostatnie wiadomości. Nie klikalam nic dalej bo nie jestem za szpiegowaniem, ale zauważyłam ostatnia wiadomość od niej- "wciąż przystojny. Rownież pozdrawiam". Co to ma znaczyć...? To było kilka dni temu. A pytałam ostatnio czy ona sie odezwała, to zaprzeczył. Ogólnie jestem zazdrosna. Moze nie czuje sie jakos tam zagrożona, ale wiadomo ze to nie jest dla mnie komfortowe wiedzieć, ze obca laska kocha sie w nim. Myślałam, ze juz mamy jakby spokoj z nia. Mówiłam mu spokojnie, zeby załatwił z nia sprawę bo to dla mnie niekomfortowe. Nie ryczałam, nie hisyeruzowalam. Byłam spokojna i taka jestem w tej sprawie. A tu takie cos. Ze tez ta laska jest na tyle bezczelna by pisac takie cos wiedząc, ze on ma kogos. Nie wiem czy mowić mu o tym cos widziałam, bo jeszcze straci do mnie zaufanie i bedzie sie filmowal, ze go szpieguje czy cos. A nie o to w zwiazku chodzi. Mam prawo byc zła?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować