Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolicie mieszkać z teściami i odkładać na dom czy wziąć kredyt?

Polecane posty

Gość gość

mam na myśli mieszkanie z teściami (ewentualnie rodzicami) te minimum 5-7 lat po ślubie, bo zakładam, że w 2-3 lata na dom ciężko odłożyć:) ja wolałam wziąć kredyt i mieć od razu "swoje" mieszkanie, niż męczyć się z teściami/rodzicami. A Wy?

Gość gość
z rodzicami tak z teściami w życiu Najlepiej kredyt i na swoje

Gość gość
Nigdy nie daj sie wrobic w mieszkanie z tesciami, bo przezyjesz koszmar...

Gość gość
my wzięliśmy kredyt i mieszkamy sami, nigdy w życiu z żadnymi rodzicami. za to mam sporo znajomych co mieszkają z jednymi albo drugimi rodzicami bo nie chcą się pakować w kredyty. i tak niektórzy już z 8 lat mieszkają i jeszcze się nie zanosi na wyprowadzkę...

Gość gość
Wole mieć bogatą żone z domem :classic_cool: 🖐️

Gość gość
mowy nie ma, z teściami to masakra - męża też bym nie zmusiła do mieszkania z moimi rodzicami zero komfortu i prywatności no i nic nie zrobisz po swojemu bo zawsze jest coś nie tak.

Gość gość
to tez alezy jakich sie tesciów ma, ale ogólnie lepiej samemu

Gość taka prawda Cebulaczki
Tylko biedacy w desperacji biorą kredyt na dwu pokojowe mieszkanie które będą spłacać przez 30 lat :D Do tego obowiązkowe papierowe meble z Ikei na kredyt .

Gość gość
na swoim zawsze lepiej, u nas tez kredyt i póki co szukanie mieszkania. W biurach nieruchomości teraz spory wybór mają, np tutaj - http://www.brokernieruchomosci.pl cenowo tez nie wychodzi źle :)

Gość gość
Ja szybko rozwiązałem probelm z teściami. Wziąłem z żoną kredyt, wynajęliśmy agencję nieruchomości http://www.a-b-s.pl/, znaleźliśmy idealne dla siebie mieszkanie i szybko wyprowadzilismy się. Dla mnie to jedyne słuszne rozwiązanie. Nie wyobrazam sobie męczarni z kimś na głowie

Gość gość
Wspólnie z żoną podjeliśmy decyzję, że jednak wybieramy kredyt i mieszkamy we wspólnie kupionym domu. Wynajęliśmy agencję nieruchomości www.a-b-s.pl, która pomogła nam w realizacji zarówno kredytu jak i późniejszego zakupu i teraz od kilku lat jesteśmy już u siebie.