Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyjacielBombel

prezent dla przyjaciół

Polecane posty

Witam zastanawiam się nad prezentem dla przyjaciółki na 19te urodziny. Nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy i zastanawiam się nad kupnem misia pluszowego (takiego duzego). Moze macie jakies pomyśly? Albo wstawcie jakieś najlepsze misie jakie Wam się podobają do 200zł. Ja osobiście znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/maskotka-super-mis-gigant-ogromny-kzh5-r-i4743089021.html co o tym sądzicie? nadaje się? Dawajcie swoje propozycje

Gość gość
dowidz sie jakich kosmetykow uzywa i kup jej caly zestaw, np. dana serie ;-)

nie chce kupowac kosmetyków, perfum czy czegoś w tym rodzaju. Mogę nie trafić w Jej gust i co wtedy? Powie, że jej się podoba a w rzeczywistości nie będzie ich używać. Chodzi mi bardziej o pamiątkę, którą zapamięta.

Gość gość
misio tez fajny ;-)

Gość gość
Kup jej wibrator Anal Intruder 2000 + baterie gratis .

Gość gość
Nie kupuj dorosłej babie misia!

Gość gość
mam pare misiów - już się kurzą 0 fajnie jest popatrzeć i tyle. Kosmetyki dziś są jutro nie ma, bardziej bym stawiała na jakaś klasyczną biżuterię w postaci np prostych kolczyków sztywtów z perłą hodowlaną.

Gość gość
kup jej misia i nie słuchaj innych bo zaraz zaczna sie reklamować z jakimś gównem

Gość gość
kup jej może coś z biżuterii a opakowanie z zamszu zanieś do firmy http://www.grawerowanie-piaseczno.pl/ Oni wytłoczą, wygrawerują na opakowaniu jakiś ciekawy, miły napis który twoja koleżanka zapamięta na długo i będzie wiedziała że w prezent włożyłaś wiele serca i inwencji.