Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miała któras laserowe obkurczanie pochwy po porodzie

Polecane posty

Gość gość

proszę o konkretne wypowiedzi. czy miałyście taki zabieg ? Jak wygląda teraz wasze współżycie ? jaki efekt ?

Gość Monika197888
Ja miałam wykonany taki zabieg w Szczecinie, pod koniec lutego. Na początku byłam bardzo sceptyczna, ale po dwójce dzieci i niewystarczającej satysfakcji ze współżycia oboje z mężem postanowiliśmy "sobie pomóc". Długo zwlekałam ze względu na wysoką cenę i mało rzetelne informacje jakie znajdowałam w internecie, aż natrafiłam na stronę ,na której wszystko było wyjaśnione jak "krowie na rowie" i się zdecydowaliśmy. Żałuję tylko tego, że nie podjęliśmy tej decyzji kilka lat wcześniej, tylko tak długo zwlekaliśmy, bo różnica w łóżku jest zdecydowana. Na razie nie planuję kolejnej ciąży, więc efekt powinien potrwać dobre kilka lat, dlatego myślę, że najlepiej zdecydować się na to ujędrnianie od razu po ciąży po której planujecie kilkuletnią przerwę w rodzeniu. Ta strona to http://rewitalizacjapochwy.pl/ śmieszna nazwa, moim zdaniem trochę zbyt dosłowna, ale strona bardzo przydatna i robiłam zabieg u tej Pani doktor, jestem bardzo zadowolona, ale pewnie inni też są dobrzy, więc oszczędzajcie i nie zwlekajcie, szkoda młodości i namiętności na odwlekanie tej decyzji.

Gość gość
Skąd to wiesz??? Miałam robiony zabieg rewitalizacji pochwy i jestem bardzo zadowolona, nigdy po ciąży nie miałam tak udanego seksu jak teraz! To że coś kosztuje nie znaczy od razu że jest wyciąganiem kasy z biednych ludzi! Poza tym nie jest to spam, tylko normalne wypowiedzi osób, które sobie ten zabieg zafundowały, jak ktoś wklei użyteczny link to od razu jest spamerem? Ja spędziłam naprawdę dużo czasu na forum nim podjęłam decyzję o rewitalizacji i to właśnie relacje innych tak mi pomogły. Z tego względu postanowiłam się odwdzięczyć i sama też wkleiłam w sporo miejsc moje własne odczucia, żeby podzielić się doświadczeniem.

Gość gość
spam