Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Polki mają osobowość?

Polecane posty

Gość gość

czy podążaja za tłumem, mysla jak reszta kobiet, robia tak bo inne robią, wychowuja dzieci a raczej ich nie wychowują bo żadna tak nie robi, i noszą zupelnie niepasujące spodnie do wlasnej figury bo reszta nosi?????Polki boja sie wysunąć przed szereg i miec wlasne zdanie, widze jak sa zdesperowane w poszukiwaniu mezczyzny a wiążą sie z damskimi bokserami, i te glupie wierzenia ze ich dzieci ktos zauroczyl, boze jest 21 wiek a one nadal zasciankowe...

Gość gość
trudno oceniać 20 mln kobiet, sądzę, że są rożne przypadki.

Gość wyszlam za maz zaraz wracam
moje dzieci wychowuje super niania ja robie kariere :classic_cool:

Gość gość
absolutnie nie maja, pracuje w sporej firmie gdzie nie ma o czym rozmawiac z kobietami, sama jestem kobietą ale interesuje sie wieloma rzeczami, doksztalcam sie non stop, ale w mojej firmie jedyna rozmowa to plotki o ludziach czasem o modzie, kobiety malokiedy ogladaja nawet wiadomosci, nie wiedza co sie dzieje w naszym kraju, boze czy jedyna rozrywka to dowiedziec sie co mowila jakas kolezanka, porażka, mlodsze pokolenie to juz istna porażka, dziewczyny sa tak głupie ze az strach, wiekszosc nie potrafi sie wyslowic poprawna polszczyzna, ulubione slowa to: ok, no, dobra, k..a, cool....

Gość gość
Jakie spodnie? Z reszta się zgadzam, lecz mężczyźni tez nie maja osobowosci, jaj, boja się szefa, kobiet, żon, a z drugiej strony ich nie szanują.

Gość gość
spodnie to przenosnia, chodzi o ubranie zupelnie niepasujące do figury ale kobiety je kupuja bo modne i trzeba miec bo co powiedza kolezanki hahaha, smutne ale prawdziwe, nie umiemy byc sobą, niezalezni od ludzi, kolezanek rodziny, zawsze jest jakas presja..