Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska0912

Sex shop

Polecane posty

Gość miska0912

Hejka Szukam sprawdzonego sex shopu internetowego zapewniajacego dyskrecję. Znacie taki? Trochę się wstydzę pójść do sex shopu stacjonarnego bo mieszkam w małym miescie i wszyscy wszystkich znają dlatego preferuję internetowe. Z góry dziękuję za propozycje :)

Gość sexshop
www.e-playhard.pl zakupy bez rejestracji, paczki zapakowane dyskretnie, na liście przewozowym brak jakichkolwiek nazw które nawiązywały by do sexshopu.

ja byłam w stacjonarnym sklepie, trochę się głupio czułam zanim weszłam, ale jak już weszłam to jakoś całkiem to ze mnie zeszło, tylko oglądałam asortyment jak w każdym innym miejscu. ale faktycznie byłam w nim w dużym mieście, więc marne szanse było wpaść na kogoś znajomego.

Gość shoperotic
www.shop-erotic.pl Facebook: www.facebook.com/shoperootic Zdajemy sobie sprawę z tego jak ważna jest dyskrecja, dlatego nasz sklep zapewnia 100% dyskrecję w trakcie całej transakcji zakupu produktu . Paczki nie zdradzają zawartości. Umożliwiamy zakupy bez zakładania konta. Atrakcyjne promocje i rabaty dla nowych i stałych klientów. Sprawdź koniecznie.