Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy w miescie na ojca dyrektora ERO

Polecane posty

Gość frida na bumelce
ale ladny.. nic a nic sie nie zmienil :D musze koniecznie zobaczyc go w naturze :P

Miałem takie koszmary Frido, że nie pamiętam, którą. ;) 🖐️ Ale dla Ciebie szybko sobie przypomnę. ;) Nie uwierzysz, miałaś rację, ( jak zwykle zresztą :P :P ), była to lewa noga. Jutro pewnie będzie to samo. Drobna nieuwaga i dzień zmarnowany. :P :P

Gość frida na bumelce
michaile z miasta, zacznij sypiac po prawej stronie lozka :classic_cool: chyba, ze ta strona akurat jest zajeta ;)

Gość duchowisko 65
Nowy ,czuc że tyłek masz fajny,męski . 😘 wgryzałbym się w niego , wąchał,całował ,kochał 😘 Dobry męski facet z ciebie 🌼

Gość frida na bumelce
ojciec.. no wiesz.. juz ci sie calkiem we lbie pie/rdoli :O

Gość od Finlandii, hehhe Co nie napisać warto mieć Go w swoich szeregach. Cieszę się że jest i tu. Może i tam marudzi, ale Naj, czyli Najszybszy w mieście, potrafi przeprowadzić szybką dyskusję. Jest idealny do szybkich błyskotliwych dyskusji. Tylko ta Jego dekadencka natura :O...

Gość limoneek
szeregach ? jakich szeregach Nowy? zadnych nie widzę :P Zaduch i popelina

Aż tak mocno nie prawicuje Frido. Cieszę się wolnością. ;) Chociaż zgadzam się że dla jednej osoby, dwu osobowe łóżko, to przesada. :P Za dużo wolnej przestrzeni... jak okiem sięgnąć tylko równy step. :(

Gość frida na bumelce
szeregowiec michail z miasta widzi tylko szeregi 😴 .. z mojej pozycji widac wiecej :classic_cool:

Gość Najszybszy w mieście
przepraszam Nowy, ale mojej natury już raczej nie da się zmienić wszyscy nie mogą być zadowoleni, szczęśliwi i pełni życia dlatego jestem ja

Gość frida na bumelce
michaile z miasta, dwuosobowe lozko jest super.. przynajmniej jest czym oddychac i zawsze mozna wstac prawa noga ;) mam to przetrenowane 😴

Gość Pieśćmy swoje zwieracze
To cudowna rzecz Naju:D

Gość frida na bumelce
dlatego kochamy naju i jego 3/4.. upsss.. przepraszam.. 0,7 ;)

Gość gość
Może zaraz umyjesz mi stopy. :O Za nic nie musisz mnie przepraszać Naj, :) Wiem, wiem, to specjalnie miało zabrzmieć dramatycznie. Prawda jest taka że Ty robisz swoje a ja dla bliżej nieokreślonych potrzeb odwracam kota ogonem. :P Ale, jak pewnie rozumiesz, potrzebni są tacy jak ja, źli. :( I już po paru postach mamy świat w 3D... :D :D :D

Gość frida na bumelce
twoj swiat nie misci sie nawet w 5D ;) x dobra... ide sobie.. za chwile bede miala zajety jezyk :P:D

Gość duchowisko 65
Nowy , a wypieścić ci zwieracz ?Nie pożałujesz😘:):);)🌼 Twoj oddany dziadzio Jasio😍

Co tak długo, O zwieraczach już powinno być dwóch postach w temacie!!! Beretami się wymieniacie czy co. :O Zamiast dbać o kondycję mojego zwieracza.

Gość gość
Nowy moja ty mordo, jak ja Cię lubię ;-) PS. je/bać Wilka :classic_cool:

Gość frida na bumelce
michaile z miasta.. przeciez wiesz ze cie kocham i nie obgaduje 😴 jak spie.. bo we snie nie umiem gadac :P

Gość gość
Frida a preferujesz seks analny czy raczej wolisz pozostać przy klasycznym?

Gość gość
Frida będzie kochana analnie członkiem, a waginalnie dilldem i będzie PODWÓJNIE wypełniona 😘

Gość słodka słowianka
:) a ten zły w łozku tez jest zły? ;)

Gość gość
O Jezu Słowianko, ale wgryzłbym się w twoją dziurkę od pupy... 😘

Takie schematy podpowiada ci twoja chora wyobraźnia, lecz będzie inaczej. Frida już dawno nie została rozpieszczona dobrym napadam. Wstyd mi za siebie, bo nie ma większej rozkoszy niż Jej cięte riposty...

Nie wiem komu to przyszło do głowy, bo jak wspomniałem jestem już cieniem ale już skoro są nabójki, to nie powinny nikogo dziwić sympatie do pewnych projektów a na ten... Czekałem z tęsknotą. PANI SŁOWIANKA :) Będzie lipa więc zapnijcie rozporki. :P Cieszę się że wróciła, zgaduję że na tę okoliczność zmieniła uczesanie. ;) :P

Popuściłem na zwieraczach kiedy uprzytomniłem sobie że już zarośliście kurzem :P nitz to wątpie aby znalazł sie tu śmiałek który zrobiłby sobie kanapkę z odchodów dzika polskiego a następnie odlał się na to dobrym spustem z rozporasa po czym to zeżarł :D:D:D

Gość gość
Dzisiaj kolejne załamanie, poszłam na targ chciałam sobie kupić czarne legginsy te takie spodiowate, w nich wyglądam ok mam 3 pary i dobrze się w nich czuję, mierzyłam 4 pary, w 2 weszłam i wyglądałam jak baleron więc nie wzięłam żadnych i nie mam co na tyłek włożyć w stare się podziurawiły.Tyle ładnych modeli a żadne nie dla mnie ;( ważę 73 kg, wzrost 166cm, mam wielki tyłek pokryty cellulitem i czuję się inna od wszystkich, nie umiem się przez to ubrać. Najgorsze jest to, że nie umiem wziąć się za odchudzanie, nie mam motywacji, tyle razy już próbowałam i wychodziła klapa z efektem jojo. Pogrążają mnie słodycze i rzadziej kebaby ze 2 razy albo 3 na msc. Mam 20 lat i czuję że nic ze mnie nie będzie. Czuję się gorsza od innych bo jestem gruba, wstydzę się iść na basen bo tam orki nie za fajnie się prezentują. Gdybym chociaż nie miała tego cellulitu ehh. Co musi się stać w moim życiu żebym w końcu zrzuciła te 10 kg ?;(