Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z wf studia zaoczne

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam taki problem. Jestem studentką 1 roku na studiach niestacjonarnych, sytuacja gospodarczo-ekonomiczna zmusiła mnie aby jednak podjąć studia, których wcześniej nie planowałam. Problemem jest wf.Zwolnienie już mam, ale naprawdę nie chce mi się chodzić na te nikomu niepotrzebne zajęcia, zjazdy mamy co tydzień, a nie co dwa. Naprawdę darowałabym sobie ten wf, zastanawiam się czy nie pozwlekać jeszcze z zaniesieniem tego zwolnienia, ponieważ boję się tego, że ona każe chodzić na zajęcia. Wypowiedzcie się proszę, czy cos mi może grozić na studiach zaocznych, mając zwolnienie gdy nie będę przychodziła na zajęcia? Dodam że inni wykładowcy nie są tak surowi, niektórzy nie robią listy, od razu mowię że nie zamierzam opuszczać innych zajęć

Gość gość
Jeszcze nie byłam na tych zajęciach, ale inni straszą że można mieć problemy i w sumie nie wiem, dać czy nie dać i zaczekać do grudnia lub stycznia z dostarczeniem zwolnienia? Zajęcia mamy od 8-19 co tydzień i tak będzie przez caly 1 rok, myślałam że na wf zrobię sobie wolne, że pójdę do domu albo gdzieś, załamać się można

Gość gość
Pomóżcie, nie wierzę że nikt się nie orientuje.

Gość gość
Up

Gość gość
przecież na zaocznych nie ma wf więc jaki masz problem?

Gość gość
Gdyby nie było wf nie miałabym problemu. Ale właśnie są. To żenujące nawet wykładowcy nie dowierzają "to wy macie wf?" Może ktoś wie, czy mogę sobie tym zaszkodzić jak oleję jej zajęcia. Zwolnienie oczywiście mam. Tylko co dalej jak ona każe przychodzić? Nie mam zamiaru. Ale nie wiem czy ujdzie to na sucho.

Gość gość
Szczerze to decyzje podjęłam tylko boję się czy na koniec sem mnie nie udupi. Mamy tyle godzin i to co tydzień że muszę odsapnąć, a to okienko na wf idealnie by się nadawało.

Gość gość
Up nikt nie ma na zaocznych wfu?

Gość gość
daj jej to i juz

Gość gość
dam :) ale pytałam czy ona może uwalić kogoś za brak obecności. Ja nie będę nawet o nic pytać czy mam przychodzić ale nie wiem czy sama nie da jakiś wytycznych

Gość gość
jak masz zwolnienie to masz zwolnienie, napisz co oznacza zwolnienie z wf --- i przeczytaj 4 razy

Gość gość
Słuchaj ja wiem co oznacza zwolnienie. Ale jakieś osoby już się kłóciły (te co chcą ćwiczyć) że jest to zwolnienie z ćwiczeń a nie z obecności. Chodzi mi o obecności, wiem że jestem zwolniona to nie ćwiczę, ale nie chcę tam siedzieć.

Gość gość
jesli jest to zwolnienie chorobowe, to nasciemniaj jej ze w tych godzinach masz rehabilitacje, zajecia na chory kregoslup czy na co masz to zwolnienie.

Gość gość
Problem nadal aktualny :(

Gość gość
Nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale ta kobieta prawie stawiała się do bicia jak dałam jej zwolnienie :( Jestem w szoku że uczelnia zatrudnia ludzi o tak niskim ilorazie inteligencji, wyraźnie prowokowała mnie, wyjechała do mnie na ty jak do koleżanki swojej - dresiary - jak ona i kazała chodzić. Zastanawiam się nad złożeniem na nią skargi.

Gość gość
zwolnienie oznacza ze nie musisz cwiczyc, ale teoretycznie powinnas byc na tych zajeciach

Gość gość
tylko że ja nie dostanę ani oceny ani ects, to studia zaoczne

Gość gość
nie mogę być zwolniona bardziej lub zwolniona mniej, frekwencja liczy się do zaliczenia, ja nie zaliczam, po prostu nie mam z tego nic.