Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z przykrością stwierdzam, że jest coraz mniej męskich, fajnych facetów...

Polecane posty

Gość gość

- co drugi nosi rurki - co drugi ubiera się niemal jak kobieta, jeszze 10 lat temu jako małoletnia gimbusiara pamietam ze ludzie sie śmiali z metroseksualistów, faceci mowili na nich wprost PEDALY, C***Y czyli tak jak wygladali, jak c***y a teraz ? sami sie ubierają jak pederaści - dziwaczne kretynskie fryzury, kolczyki, jakies tunele w uszach - albo przeciwnie moda a'la bezdomny z Nowego Jorku, obsrana kurtka, broda, często wąsy, kudły jak lump i oczywiscie ajfon w kieszeni i sweter ala wujek Janusz ze Sląska. Na Zachodzie jest jeszcze gorzej, faceci w UK to homoseksualisci albo spasione wieprze, zapite czerwone mordy. Boże co sie dzieje? Gdzie tu znalezc fajnego faceta? :(

Gość gość
Zaraz przyjdzie zawsze szczery i Cie przytyli na pocieszenie. A jak chcesz się wypłakać na męskim ramieniu to se go poszukaj.

Gość gość
podpisuje się pod tym co autorka napisała, to straszne co się porobiło !ich osobowość też pozostawia wiele do życzenia, większość już nawet nie udaje miłych bo i po co

Gość gość
No widzisz, a ja ubieram się klasycznie, nie mam ajfona, swetrów nie noszę tylko bawełniane koszule w kratę i ciągle słysze rady od kobiet żebym zaczął się porządnie ubierać, tj spodnie rurki, koszula slim itp. Gusta są różne.

Gość gość
no fakt, juz pomijam wygląd bo to kwestia gustu, ale z charakteru malo ktory jest męski i normalny :( albo kompletne ciapy albo wulgarne typy, ktore myslą ze zachowując sie jak bandziory bedą atrakcyjni w oczach ludzi...no ale chyba tacy mają branie, widze po mlodych naiwnych dziewczynkach jak imponują im ''raperzy'' i kryminalisci. Koniec swiata. W sumie kobiety tez nie lepsze, agresywna patologia albo puste lale, ktorym tylko pieniadze w glowie :O

Gość gość
Natura wie co robi, jakie kobiety, tacy faceci, a że dziś ciężko o prawdziwą kobietę, emanującą kobiecością i eterycznością, to i faceta trudno.

Gość gość
Jestem studentką i to prawda,że większość moich rowieśników nosi rurki. Co za kretyńska moda! Jak nie hipsterskie brody to rurki uciskające genitalia do tego jeszcze grzywka a la młody Bieber!

Gość fikusny marian
Coraz wiecej kobiet z krotkimi wlosami, chodzace w spodniach, balerinach a pija i przeklinaja wiecej niz faceci.

Gość gość
Co ma jedno do drugiego? kobieta w spodniach może wyglądać kobieco, zależy jakie to spodnie. Facet w rurkach natomiast wygląda niemęsko i tyle.

Gość gość
No sorry, ale to tylko twoja kobieca opinia, kobieta w spodniach nawet nie może się równać do kobiety w sukience.

Gość gość
To sie nazywa hipokryzja w twoim wykonaniu. O ile sam nie przepadam za rurkami dlaczego krytyka moze dotyczyc tylko jednej strony zwlaszcza, ze mamy podobno "rownouprawnienie" ?

Gość gość
Faceci metrocostam sa mega niemescy:o rurki, obcisle koszule, kolczyki to masakra bylam kiedys u goscia w mieszkaniu, ktory ma wiecej kosmetykow niz ja (a mam ich niemalo) - masakra:o

Gość gość
No to zostań starą panną.

Gość gość
Nic dziwnego zatem, że murzyni i arabscy faceci mają takie branie... widzial ktos araba w rurkach ? :D

Gość gość
jestem zajeta, trafilam na mezczyzne z krwi i kosci;) wspolczuje kolezankom i ogolnie widoki nieciekawe