Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednostronna przyjaźń...

Polecane posty

Gość gość

Hej, chce się was czegoś poradzić bo sama nie wiem co mam zrobić. otóż znam chłopaka którego uważałam za przyjaciela, raczej nie często przebywaliśmy razem do pewnego czasu. Zaczeliśmy spędzać więcej czasu, bawić się, brykać, aż on zechciał czegoś więcej powiedziałam mu że wole przyjaźń i niechce tego niszczyć on to przyjął wyglądając na obojętnego, ale przestał się odzywać przez aż 3 miesiące nawet nie zadźwonił a gdy prosiłam aby gdzieś mnie podwiózł to nigdy nie miał czasu. postanowiłam to przerwać i zaprosiłam go na spacer ale, to już nie ten sam chłopak, o wiele bardziej agresywny pewniejszy siebie i bardziej zboczony, można powiedzieć że nieco zdesperowany. Dotykał mnie wszędzie nie krępując się, gdy stawiałam opory ignorował mnie. Pewnego razu pokłóciliśmy się o coś małego i od miesiąca już go nie obchodze, ponoć stwierdził że ma "wyje*ane" na przyjaźń tylko miłość jest dla niego ważna. Co mam robić? jego sobe ogólnie charakteryzuje mase niedoszłych związków co najmniej 2. nie wiem co myśleć i co robić podpowiedźcie mi coś albo udzielcie opinii chociąż co o tym sądzicie, bo mi naprawde jest ciężko.

Gość fikusny marian
Dlaczego jestes zdziwiona? On nie ma prawa miec swoich uczuc tylko ma byc zimny jak glaz niezaleznie od twojej decyzji? Oczywiscie zeby dla Ciebie bylo wygodniej a on meczyl nie dosc sie z odrzuceniem to spedzaniem czasu w ten sposob?

Gość gość
Dlatego chce pytać was co wy o tym sądzicie. Czy to ja jestem egoistką a może on. sama nie wiem co robić.